返回列表 回復 發帖
午安各位
有存貨................
底衫五粒鈕 發表於 2018-10-27 01:36 PM
头像显示唔到啊嘛
條骨都無佐lu
28-10-2018早晨各位
28-10-2018早晨各位
底衫五粒鈕 發表於 2018-10-28 03:19 AM
今天有喝酒吗?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
唔怪得姑姑咁開心啦
條骨都無佐lu
今天有喝酒吗?
4461 發表於 2018-10-28 08:59 AM
昨晚有,今晚夜D先飲酒

各位黃昏好
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
29-10-2018早晨各位
昨晚有,今晚夜D先飲酒
底衫五粒鈕 發表於 2018-10-28 05:07 PM
您开心就好了

各位 水區 老友 大家好!!!

Grace 明天(美國西北周二)開始,將會到邁阿密州度假,

回程並前往俄立岡州波特蘭市(BB大哥嗰度)兩天購物旅!!!

明天起,Grace 雖然有帶Ipad、Notebook、電話等等,但只會處理版務等...!!!

各位若在論壇時間萬聖節當天(24小時),到Grace [有傾有講吹水區]水帖恭賀,有萬聖節糖派呀!!!

【☆★Grace 360° 分享天地!!★☆】萬聖節派糖糖

另外若【有傾有講吹水區】論壇時間萬聖節當天(24小時),大家吹水帖總數超過1000帖,各吹水會員將帖帖有獎!!!

請大家注意,吹水不是灌水,是和其他會員聊天,傾談!!!

若不超過1000帖,咁就簡單派糖糖啦!!!

30-10-2018
早晨各位

Maria 靚婆婆 好!!!

Grace 明天去度假啦!! 在此預祝大家 萬聖節快樂!!!

Maria 靚婆婆 好!!!
Grace 明天去度假啦!! 在此預祝大家 萬聖節快樂!!!

https://orig00.deviantart.net/106f/f/2018/302/c/5/hallowee ...
gracechanstuart 發表於 2018-10-30 07:31 AM
謝謝你Grace姐姐
飲勝啦,致敬金大俠
條骨都無佐lu
飲勝啦,致敬金大俠
lhy92725 發表於 2018-10-30 09:03 PM
一路走好