返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...
* j7 v! i$ ^0 E7 I, g& R/ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...os.tvboxnow.com; w7 W1 P  D7 {0 q6 g5 {% A" T) Q
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
0 A% C* N# f2 ^9 H' `8 ?* u所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...
. c9 p. Q/ L7 a- a; }" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....
. Q) U: O+ Q8 }+ D; b+ W7 U  ~公仔箱論壇唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
- o4 D6 f' ?7 }+ X9 Rtvb now,tvbnow,bttvb
0 x5 B9 T6 H: e6 i$ @: ]; P' E
1 c( }' n3 j" ~0 N* _- j" D1 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
/ e4 l6 I% @- }os.tvboxnow.com 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
tvb now,tvbnow,bttvb2 O7 g$ ^( g3 ~( f, ]
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...
8 v3 o* `! g+ d6 l2 @! F1 e' {雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
( ^) u  ^, p7 [/ d1 u, ~' M  v7 U8 B7 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
& A# |% Z) {7 `# r5 {樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過
" r# z1 b4 W- L8 _) P) J0 b8 k& RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
( T. W" C6 \* ~  z; BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。搞到我都想試下
4 j( x, ~/ M; q8 t, W3 G  t& {
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位tvb now,tvbnow,bttvb/ b4 N% P  T6 Q6 Z: R2 T( b
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
6 [9 F( c. D: Z1 ~0 k0 uuncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....os.tvboxnow.com( A5 E' M4 c7 E* X
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
1 V4 T* c7 j- gfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
4 @7 Z/ D) ^- {) g9 O
緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
* m4 ]. X5 g+ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。搞到我都想試下
  w0 x# z% M2 i/ _4 r" e- `+ {# i( stvb now,tvbnow,bttvb雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
" Z/ d( r; Q  O; jtvb now,tvbnow,bttvb蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
7 S) ~1 J5 j+ r' h+ O  Q
lets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架
& _3 X8 e- s" Z6 K( c) [3 I+ ^因為我都有試過