返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...公仔箱論壇6 E5 N: X- x0 z! T
本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...
9 y: a0 Q5 F$ j: c4 }, {% Y" C9 D但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
3 v7 C/ ^) m! Z/ G- K所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...公仔箱論壇6 T8 W1 v3 }+ g1 l$ ~  y* R  n
因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....
$ ?9 S$ W" w" A( k6 f  J6 a# x* |os.tvboxnow.com唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
' q2 W" X+ P0 dtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb! `6 e9 n1 |- H7 p+ L; H
未試過 咁樣催桃花有用咩?6 B' g' q8 M& Q
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
' r+ }: S! y* O! W6 Y% p公仔箱論壇 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
/ B5 f4 s& L# c* u8 a* `os.tvboxnow.com 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...公仔箱論壇$ ^/ j1 s7 o- ]8 E6 ~) D9 X6 o
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
$ o! L4 O/ _7 k& m# P* Q9 p! R# y; s公仔箱論壇因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位tvb now,tvbnow,bttvb" \0 E7 J! d' x1 g! Y8 Y" Y
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過
/ w$ F* \/ W" _5 }& F3 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
, F$ T" g+ }* A' ]tvb now,tvbnow,bttvb搞到我都想試下
tvb now,tvbnow,bttvb' W& D0 t4 I& q. a. S
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位' a' f5 T7 l  m, V
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質os.tvboxnow.com# U* {8 X* c8 j! P* _
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....os.tvboxnow.com/ E+ @6 P2 |6 }6 w: c1 H, I
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?9 E  L* z. r/ _! `( E( w8 X8 _1 h
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; o3 l9 [5 G  `% y3 d7 c4 p
緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過tvb now,tvbnow,bttvb5 u1 d1 j+ T1 V( g& h8 h4 x: h
搞到我都想試下
. R- N/ I: W/ S5 L, a7 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣  v% w1 w7 T2 d4 Y
蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
1 S0 _4 q. L% G3 X/ P7 htvb now,tvbnow,bttvblets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架
' I4 [( U# t0 b9 u公仔箱論壇因為我都有試過