返回列表 回復 發帖
5點朋友同我講, 6點想去打已經排長龍排到......................咁長..算喇, 返屋企早抖..
真係想買 motor 了.. :019:
原帖由 rita77 於 2008-6-4 06:52 PM 發表

:019: :019: 到时蜡烛又要起价了。。。。
我鍾意你尼句.. 到時揾朋友一起賣蠟燭...
腳車我當然念過喇, 但是 pj d 人查車咁狼死..
motor 仲可以會拎緊油閃一閃, 腳車就唔洗閃.. 直頭搭順風車了, 坐上人地車頭蓋..
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 07:05 PM 發表
无日日有嘛~.......你就唔同~
一日200, 一星期1400, 一個月5600... 唔錯唔錯..
揾日要探下你了.. 呵呵...
原帖由 8811967kim 於 2008-6-4 07:06 PM 發表
不用怕,明天我發明車不用打油,打水
hahahaha
車飲水?
倒不如你周圍挖下, 有野噴出來通知下我地更好.. 哈哈...
原帖由 ljw1982 於 2008-6-4 07:09 PM 發表
没 办 法 啦 ! :019:
大 马 的 生 活 质 数 提 高 啦 !
不 过 薪 水 就 没 有 起 !
:019: 大馬咩都高喇.. 雙子塔高, 消費指數越來越高, 抽稅高, 污染指數高... 就係人工低 only..
遲d 我睇就快起 三子塔了...
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-4 07:12 PM 發表
白色既可以吗。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-4 07:13 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=9446929&ptid=357807][/url]
果D系打出黎既啵~
可以做燃料?
原帖由 canz85 於 2008-6-4 07:16 PM 發表
哇。。。这一次的潜伏性就很严重了。。。物价将会跟着上升。。。消费能力加重。。。。生产能力下降。。贫富差距。。。。等等。。。。。唯一一个好消息就是投资在代替品的就有水拿啦。。。。。。。
接下来就要看政府 ...
起 大约41%.. 唔嚴重就假... :019:
感覺上好似俾人打劫完來...
原帖由 ljw1982 於 2008-6-4 07:17 PM 發表

哈 哈 哈 ! 那 你 就 有 工 开 啦 !
可 以 做 地 盘 工 人 啦 !
我 也 要 做 一 份 啦 !
klcc 地盤... 會死人架.. 我唔想做空中飛人... 都係做窮人算了...