返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..公仔箱論壇; z% Y, J% D! E* @, f
但係因為好大把頭髮...
5 O/ q  y9 V+ O) `0 ^8 O/ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且夏天好熱..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 R8 U7 r" T. j' b7 x! G' n) r
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........os.tvboxnow.com# ~/ S$ h% Y  r7 w
剪o左15寸......
* D* h: r3 t! n; ^5 g! b  b0 g0 H; ~: z雖然唔係幾捨得
6 g3 t: n( r) a( |& V/ Dos.tvboxnow.com但係有d人話都幾得意公仔箱論壇: {- ?1 n% T6 I. L2 u% H
所以都唔會後悔 =]
& D3 y, L* i6 X) z0 n3 X6 |公仔箱論壇比d意見..tvb now,tvbnow,bttvb' W; t) n- u6 Y" F8 L+ `3 `; D
同埋呢..tvb now,tvbnow,bttvb5 Y4 }3 N" K6 [
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
( c- C9 A5 B7 M4 j% Rtvb now,tvbnow,bttvb% [; k+ [* |! X; |+ k8 s

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
, C$ G+ |: c# ^) PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表
3 Z& l, i' N3 zos.tvboxnow.com係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
8 Y2 }. N* G% t9 D! t% Y# e本來我想剪到咁
: V1 B& P/ T* U  S% x1 o( W) J  Z公仔箱論壇但係驚o個個野剪得唔好...os.tvboxnow.com' u& H) G. X: s6 P
會好似個.....TB -.-
8 F: _7 M. U& u8 {0 `公仔箱論壇所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
3 T& ^) j4 b- \  |tvb now,tvbnow,bttvb我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
; v/ V* y* U6 K5 d4 a- o- F( j$ I% r4 Gos.tvboxnow.com  2 年冇剪..
% W* v& E, k* h! o" ftvb now,tvbnow,bttvb我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' s& j# B8 k+ N& f
多謝 =]
) F7 h# E+ n$ _: m% a! Ztvb now,tvbnow,bttvb我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
. ^! E! @7 c# b公仔箱論壇嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
$ h( W$ Q" m+ w( R# ]" ntvb now,tvbnow,bttvb唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
: t- o% L# i% f& n嗨..阿爺,你都系度啊
. o. f# G9 D% s# dtvb now,tvbnow,bttvb多謝
. ~& x7 k, C2 q- K$ l我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
& N( E$ A) T) B% Wok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
! i# E! I" a% L* t! z8 u5 d唔...
* e" R6 r* y* T8 I, o# Ctvb now,tvbnow,bttvb多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 V6 e% K. d& R( d2 s5 u
應該都幾好睇唔錯喔.
* P  ?" H+ a8 s3 `; h5 g) Z* g( jtvb now,tvbnow,bttvb下一次試試看.