返回列表 回復 發帖
原帖由 raylam168 於 2008-6-5 11:23 AM 發表
how about tvbnow暫時未升級 &what is 係其他寵物玩快好多
i want to know tvbnow in h.k is are 大網or not???
我都唔知呀,係香港D人上香港討論區多(段估 ),tvbnow算係比較好的一個論壇(個人覺得 ),因為論壇算是有人氣,人多

的論壇各種資訊就會比較豐富,這樣就會吸引更多人前來參觀論壇,寵物區也是吸引新人加入論壇的一個區域,希望會快點改進

我自己有玩其他論壇的寵物game,所以知道現在tvbnow的寵物遊戲,算是比較舊的:019: ,新版本會多好多裝備同玩法,

不過我相信tvbnow好快都會升級寵物區,到時就可以玩啦,等待一下啦

比張相你睇下啦,其中一些新的裝備,不過個個論壇的裝備也會有點不同,遲些tvbnow的也可能沒有這套裝備而另外加一些新的.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raylam168 於 2008-6-5 12:59 PM 發表
如果升級寵物區  d寵物會不會重新玩:onion03: or加新套裝新地圖
如果真係升級,應該係加新地圖同新裝備,重有師徒關係,唔知會唔會加埋寵物結婚 ,還有占領地圖,其實還有很多很多啦,不過到時

先算,一日未升級一日都係得幻想,我地慢慢升住級同打裝備先啦

再比張圖你睇下

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 #602 raylam168 的帖子

如果真係有得占領地圖,一定會非常激烈,因為要购买雇佣兵:onion14: ,做師傅要20轉才可以,20轉

以下不能收徒
原帖由 mini_kandi 於 2008-6-6 04:30 AM 發表
because i want to take item from bubu
歡迎你加入呀baby ,不過有樣野可能令你失望啦,家族倉庫裡的貴重裝備我設了限制,不能自己拿 ,

還有是有些裝備我是放在自己的倉庫裡,而不是放家族中:014: ,你需要什麼問我好了,我都會給你的 (其他會員就未必啦 )
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-6-5 11:53 PM 發表

WHY DON'T 申請 YO MY TEAM AR?
(JUST KIDDING)
因為我同mini_kandi  baby 有暗中來往 ,所以先找我 (幻想中 )

回復 #613 dk411 的帖子

不會啦dk411 ,我是不會遺棄你同raylam168的 ,最多唔理你地就是
家族倉庫的貴重裝備現在只會放一件在裡面,其他全部在我自己的倉庫裡,因為有些裝備數量

比較多,要控制一下,我會轉賣之後再買入其他裝備,如果在家族倉庫裡看不到想要的裝備,也

請大家記得問我,基本上一定找到給大家,感謝各位合作

還有貢獻裝備給家族的問題,在這說一下,各位成員其實不用貢獻家族的 ,如真的很想貢獻家族的話,可以放一些普通裝備就可以了,
王者,刺客,騎士,法神這些裝備就不用了,貴重裝備我會負責的(盡能力啦我 )

回復 #617 raylam168 的帖子

我係壞蛋唔係nice man:onion03: ,貴重裝備我支持到啦,真的需要幫忙一定搵你啦,我係唔會客氣

回復 #619 raylam168 的帖子

加油啦,好快追過我

回復 #622 *柳飄飄* 的帖子

打怪時每隻怪獸都會有善惡值,善惡值到一定程度就會變正義,但如果惡意攻擊其他寵物,或者打怪

時逃離怪物也會降低善惡值,善惡值到負數時,被人PK就不能逃走了,渾沌太蓋等於中立(估計)

所有寵物的種族進化到了120級就不會變樣,這是正常的,不會影響打怪.      
以上希望我冇講錯啦

回復 #621 dk411 的帖子

dk411你重咩咁留意raylam168呀 ,唔通...唔通...唔通你同佢..同佢係

回復 #627 raylam168 的帖子

wow,好犀利呀 ,恭喜你就快又多一個成員:014:
原帖由 dk411 於 2008-6-6 04:11 PM 發表
柳飄飄的宠物名字写上“最佳老公”不知道是在说谁呢?兄弟们快来猜!对了就可以成为她的爱人了
帮~主~柳~飄~飄~会~不~会~已~经~被~你~拐~了~呢 ...
我又不是尹天仇,不敢拐帶柳飄飄啦 ,你唔好亂講啦,重要玩猜謎,萬一人地係男仔點算到時兩個男一齊
原帖由 dk411 於 2008-6-6 04:15 PM 發表
为什么前3名和柳飄飄的财产可以那么多!raylam告诉我赚钱之道
都話打裝備啦,打到好裝備&神秘寶石&喜糖去二手市賣出,就賺到錢啦 ,

或者賣比我啦,我都會出高價 ,如果是我需要的裝備的話:onion14:
原帖由 mini_kandi 於 2008-6-6 05:22 PM 發表
bubu 我需要裝備 ar
你想要咩裝備呀baby ,我什麼都給你 ,希望唔好比dk411睇到啦 但係記得如果你本身有的裝備我不會再給你,如果唔係我會比人殺死

成功贈送給 mini_kandi 2 個 王者之劍!

成功贈送給 mini_kandi 9 個 王者之墜!

成功贈送給 mini_kandi 5 個 王者頭盔!

成功贈送給 mini_kandi 4 個 王者聖甲!

成功贈送給 mini_kandi 3 個 王者疾靴!

已經物歸原主,你睇下啦,重有呀,貴重裝備我會負責啦,不擔心我,我會努力