返回列表 回復 發帖

2015得意羊羊 美羊贺新春

,  描述: tvb獎金已派請看2樓
多選投票: ( 最多可選 5 項 ), 共有 31 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• k23bb

• lilitan008

得獎的都是好欺負模樣的。。

謝謝大家對本活動的支持

並祝新春快樂。每投票者都可得最高TVB金 1,300,000.

謝謝兩位幽靈投票,說投了都沒投。

有漏掉的請pm我。

第一名

第二名

第三名

rrliew2 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
kenny_ck2 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
lilitan0083 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
simta3 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
fireaslan4 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
chunfai14 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
HENRY_1685 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
goldmonk5 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
allo6 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
tomlin8206 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
maye23286 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
hungyu7 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
chenwenwu7 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
Pedestrian_A8 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
zzleezz8 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
jerez.sherry1239 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
serrurier9 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
fls12510 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
蕪茗10 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
eqwai10 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
wk_leung11 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
巧開來11 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
lckiong12 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
mecaca12 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
gracechanstuart13 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
jonky13 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
limsp514 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
金石良15 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
Andy.y17 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出
hihihi903817 分鐘前TVB 1300000 元
積分轉出

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• lilitan008

你好鍾意有角ge羊
很難選
Pedestrian_A 發表於 2015-1-26 05:28 AM
已經由平時3票加到5票,仲話難選。
4,5,7,14,15.....呢5隻野又得意又識望鏡頭...簡直係萌死了啦~
zzleezz 發表於 2015-1-26 12:41 AM
真係羊羊大觀。。。
做咩系度傾賭?
等粒版來就知死。。。
個個都130
一個字...懶
咁點顯得出我眼光獨到呀
多謝粒版,多謝檸姐
金石良 發表於 2015-2-12 11:37 PM
咩呀,言大少。。。?我冇偷懶噶,我數過,拿埋唔夠一扎,系得果五個全中。
仲有我為你著想,如果唔係你點同EQ jj 交代啊?我救佐你。
多謝檸姐姐,我中左幾多個呀?唔得閒睇。。。
eqwai 發表於 2015-2-28 10:17 PM
妳咁耐之返來check 咖? 有冇全中都比一樣,我系咪好人leh?