返回列表 回復 發帖
過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
! u& n5 N5 r* J7 d# S2 Wos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ]# j& K# h' g$ p4 ^- y* b6 T
os.tvboxnow.com) z$ a7 L7 D! {; h2 a3 T2 b
唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,
" O! v5 ~" i& q* h' V宜家一嘢人地掉成億過嚟......
* U/ E+ j, {7 o: v5 G: R, T. LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,
4 i- U4 i8 c7 ~& X  v公仔箱論壇但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?
: y/ r# h4 f7 v/ W: Q$ P6 I  j點算好呀!?
$ k6 I5 D9 m. O7 R: I" {! P
( l$ Y$ z! E+ H0 k5 k! V! qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Thank you 金田Sam!os.tvboxnow.com: a. O) ?1 t! z1 ]$ t. I
說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財
5 t; s/ |* [1 k& APedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
3 a4 ?. L; H: r- t9 Ttvb now,tvbnow,bttvb
8 s# C+ b) R' j, t# F3 f, jtvb now,tvbnow,bttvb你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...
9 @$ B. Z! S: r& B8 U+ s0 oos.tvboxnow.com每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
tvb now,tvbnow,bttvb% c( {# i. _, }7 g, j* q. q2 n
/ M* r2 D+ E8 h  d- r" n! |
唔好話騙, 係應得既。
+ D: \- X5 L2 c( |/ X$ Ros.tvboxnow.compknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
9 o7 k% _  E) e: X& x. ?; p2 o

# l- i- |, X# [" d8 j3 |+ ?哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...
. o' ?) ^: d, |' ^* ~tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb! M; A- R0 a8 Q2 n2 N
唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,
  d) ~+ s5 @+ d宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...
+ s+ a; m; g9 @/ o3 k( T8 atvb now,tvbnow,bttvb幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...tvb now,tvbnow,bttvb! D8 Y0 A  ~$ n3 o
唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙" N; ]! `6 b, r# H
timmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
( e" _) o0 r6 q; J

, l- W) B; e2 L; u8 H+ X7 `TVB 1184983887 元 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* b, K+ ^. ]% M7 n
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,公仔箱論壇0 W  [! `! ~) P* K; r8 ~1 V
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....tvb now,tvbnow,bttvb8 m% h7 }4 Y* Z0 ]% \

; \; }5 K0 |- }6 x! v& z9 W( G7 s) ros.tvboxnow.com50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....公仔箱論壇+ r$ y* ^) \' L& s
哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
# h0 ^8 {$ {5 L3 |& g  e( g  [MOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
0 T6 B  N% Z* P# {: T' w3 U

7 [. k* F8 e  A) I+ k* Mtvb now,tvbnow,bttvb哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。
* T$ o9 g5 l6 N! e, @/ a

$ c  j, `4 \& J4 C6 s三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....