返回列表 回復 發帖
一向對於豪門明争暗戰D劇都冇興趣,不過樓主lee sir 介紹得咁祥細、咁辛苦再加上有黎耀祥.陳國邦.鄭俊弘.邵美琪.胡定欣。睇吓點
% Q) J8 l% u" e睇完第一集都覺得幾好,成個蔣家一团和氣(都知表面上).到集尾蔣承天用UCG Technology收買咗黎俊發明嘅降解膠,一場豪鬥暗戰正式開始。  
) M4 U0 z: ?9 Q7 O/ d" C6 J/ L' D( G' t1 v- G0 B& q, J$ h
唉.對我來講真係麻麻地。或者會選擇性睇

評分次數

• timmaxsing

你講咁多套商劇.. 我只係睇過珠光寶氣同埋絕代商驕.. 媽咪睇歲月風雲.. 當時覺得唔好睇.. 所以無同佢一齊睇... 其實唔洗講.. 你地都應該知我like邊套架喇... 唯一笑片
4 b' z  }- U  b- u3 ^話時話吖.. 我都係第一次咁詳細咁睇晒 ...- I9 S1 _9 c5 f1 U' f6 D3 g
大文細佬 發表於 2014-11-4 04:31 AM
/ Y- `+ E! F- q4 \% V$ X4 a7 s大佬睇多咗我一套,細嘅淨係睇咗黃子華、佘詩曼《絕代商驕》 呢套 《名門暗戰》或者會hea住睇
1 ^2 k5 t& Q! |3 B
! N2 O7 z; I% p! [9 l( \; o  M' n公仔箱論壇真係?呢個會好啲嗎?; v' d3 H$ r# f, W
) g' n( O" y3 r0 r  z7 i公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
) q, Y- N" H0 F. Q6 n7 p& Btvb now,tvbnow,bttvb我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
tvb now,tvbnow,bttvb* R1 m! n! ^7 t2 j& d5 B3 a; q

* Z& Z, N. h* BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?os.tvboxnow.com9 I  ~2 M- |6 L) t4 I
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
* V5 J, V& v" c8 m! Xos.tvboxnow.com . e! w* W: \  X1 _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: \$ x" w" ]+ Z2 v5 g
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
$ l7 s7 u5 O7 h( }, g! o" g4 ]: A" _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

公仔箱論壇& ~9 ?8 P7 Y  }8 X& S  B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Q2 k4 F1 Q. g0 e( {: |' `# a( {
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地1 ^, ~) ]9 c. b+ D' h' D$ Y
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
: u& U6 x- e! b9 e2 i4 ?; u公仔箱論壇似新疆少數民族女仔
' b- g  o$ f3 q/ [0 ]& }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* D* S0 ^5 u2 v3 t* k4 N公仔箱論壇mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...os.tvboxnow.com8 }1 [' q* o2 k* B3 h
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
# r' T* b! B; Y" h& k1 U7 eos.tvboxnow.com係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
os.tvboxnow.com* `0 l6 C8 p' p  V7 l

0 g, j6 O% L* _  uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為佢地兩個對眼神似人
0 Z; W* C* r2 C3 C7 v) N大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 r/ u. H1 j3 X
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 P! t. q9 x. H# A: h, a( ~  K
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
《名門》遇「暗箭」
8 V+ C) m# G$ U9 |3 r& n3 Qos.tvboxnow.com「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。唔知《選戰》呢枝「暗箭」會否沖擊得到《名門暗戰》呢 ?* @9 u1 _/ T- p5 ?
. [) |/ G1 Q5 Q" ?0 {' `公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download9 T2 f* r$ a$ _: e- s# f: `
- E  f6 c; ~, Z% T. e% R6 b公仔箱論壇小弟想先申報"唔會收睇《選戰》"。原因有二:一係冇時間,二係無興趣睇"政治"劇種。唔知各位網友又會否捧《選戰》場呢?os.tvboxnow.com( _5 r" M, v. n4 }
leekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
公仔箱論壇$ }" ^# q, k1 P
我同大文大佬一樣睇唔到 。如果睇到都會棒吓場,有競争先有進步,一來支持HKTV,二來支持智叔。
% z: H  L. ~# w: jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( p0 i% m7 {4 k0 p我都鍾意智叔架,我唔睇《選戰》啫,我或者會睇HKTV其他製作,《警界線》智叔都有份,我會捧場。公仔箱論壇3 S  N: J- {1 ]1 G  \# p
& U7 Q6 f! W: [  a7 g6 ]; Z; n
另外,嚟緊週六有線套靈異劇《大兇捕》出智叔做主角嘅單元,佢會首演「陰陽同体」角色,我一定會追。 ...
! O2 R/ {4 q9 j2 E. [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:40 PM
公仔箱論壇& \2 d8 Q8 c$ v2 e! z2 A
多謝LEE SIR 好介紹,《警界線》DL咗一.二集。都會一路追。《大兇捕》亦會捧場
[定欣個角色係有啲問題,一黐埋Hugo就失晒理智同常性,平時處變不驚、運籌帷幄嘅優點即刻煙消雲散....,激死。 ...
  x; g- o1 I% S8 Mtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-22 12:49 PM [/quote]) X2 ^0 y" M9 n
呢D就叫一物治一物、糯米治木蝨,D人成日講嘅 `前世' 囉 現今世界真係有咁嘅人。

評分次數

• timmaxsing