返回列表 回復 發帖
一向對於豪門明争暗戰D劇都冇興趣,不過樓主lee sir 介紹得咁祥細、咁辛苦再加上有黎耀祥.陳國邦.鄭俊弘.邵美琪.胡定欣。睇吓點
+ U: @2 ]! v: U睇完第一集都覺得幾好,成個蔣家一团和氣(都知表面上).到集尾蔣承天用UCG Technology收買咗黎俊發明嘅降解膠,一場豪鬥暗戰正式開始。  
. h7 l. o+ Q6 z4 H/ tos.tvboxnow.com
+ D2 E$ h! W1 t2 otvb now,tvbnow,bttvb唉.對我來講真係麻麻地。或者會選擇性睇

評分次數

• timmaxsing

你講咁多套商劇.. 我只係睇過珠光寶氣同埋絕代商驕.. 媽咪睇歲月風雲.. 當時覺得唔好睇.. 所以無同佢一齊睇... 其實唔洗講.. 你地都應該知我like邊套架喇... 唯一笑片
6 O7 e5 e' G7 |+ Qtvb now,tvbnow,bttvb話時話吖.. 我都係第一次咁詳細咁睇晒 ...
% p! E1 a0 T, Z+ H: H/ u5 v5 O4 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-4 04:31 AM
公仔箱論壇. l, O* D) k1 N$ }# e
大佬睇多咗我一套,細嘅淨係睇咗黃子華、佘詩曼《絕代商驕》 呢套 《名門暗戰》或者會hea住睇
tvb now,tvbnow,bttvb% a) Q& s5 F+ w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ {+ X" S+ c9 v( K* K4 k& f- {
真係?呢個會好啲嗎?
" K' T' x2 B! N公仔箱論壇2974113
$ Z& t, E* o  Z. l/ Gos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
0 P1 \' d! M2 Q8 \$ u我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
8 [2 m3 l( c1 f
) U3 e5 @, c$ B! ]# S髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
: `# o; z* x5 G0 @$ u* jos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
( z! m1 y4 X/ c) q: x: X6 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ t* N' K' Z2 `$ ^. G公仔箱論壇 os.tvboxnow.com3 F- l3 b3 l6 Y6 F& }4 V" a
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
0 a" w) s& n" w6 A8 @( ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

, I' \: M% h6 Ntvb now,tvbnow,bttvb
) {. K+ Y. _% z% I: ]' n) n; Otvb now,tvbnow,bttvb幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( \3 q" [. e9 A; N
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
* v4 U! c0 }  u7 ~, ltvb now,tvbnow,bttvb似新疆少數民族女仔
7 g, u6 X2 s3 S! K; ~tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇) L2 V# p( w9 A3 p2 M1 ~3 u
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
* F  j2 \* N, {) W2 B* f; l; q公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
6 _; r' ]5 e- V$ h7 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
* z8 [$ L5 ~8 J! N8 z# otvb now,tvbnow,bttvb
7 g8 \# t- {' b2 f9 qtvb now,tvbnow,bttvb因為佢地兩個對眼神似人
4 E7 B. N/ l" y/ [" V1 R1 dos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# P' z; d. S# n; w2 A6 w" c+ |& w
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。tvb now,tvbnow,bttvb; ~( ?% f7 Z: W9 q3 j
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
《名門》遇「暗箭」6 Y) x% S7 ]1 J4 B
「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。唔知《選戰》呢枝「暗箭」會否沖擊得到《名門暗戰》呢 ?* @9 u1 _/ T- p5 ?
' |/ y+ s# `6 M  `* P9 Wtvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download9 T2 f* r$ a$ _: e- s# f: `os.tvboxnow.com9 I0 e* x" \2 [3 N- A0 h' n, Z9 f
小弟想先申報"唔會收睇《選戰》"。原因有二:一係冇時間,二係無興趣睇"政治"劇種。唔知各位網友又會否捧《選戰》場呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ k- v7 i# ]9 p
leekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
9 C4 s& e3 a! T; g: [* G0 [
我同大文大佬一樣睇唔到 。如果睇到都會棒吓場,有競争先有進步,一來支持HKTV,二來支持智叔。
4 E+ h! n1 P2 k8 ~- l
, s- e5 k2 \/ g. C; t  H- Zos.tvboxnow.com我都鍾意智叔架,我唔睇《選戰》啫,我或者會睇HKTV其他製作,《警界線》智叔都有份,我會捧場。
' t' R2 I! a! s9 I8 \) eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇! H- ?* U& h0 m( }
另外,嚟緊週六有線套靈異劇《大兇捕》出智叔做主角嘅單元,佢會首演「陰陽同体」角色,我一定會追。 ...os.tvboxnow.com- U  b5 @! |8 ^* @' j1 _6 d7 n
leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:40 PM
os.tvboxnow.com6 P, {$ R$ Z6 \% ~: U
多謝LEE SIR 好介紹,《警界線》DL咗一.二集。都會一路追。《大兇捕》亦會捧場
[定欣個角色係有啲問題,一黐埋Hugo就失晒理智同常性,平時處變不驚、運籌帷幄嘅優點即刻煙消雲散....,激死。 ...
- D  w1 ?& l) s# R; J1 Y- J- l7 mos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-22 12:49 PM [/quote]
; o( G% }6 w' x0 |  \  A$ Hos.tvboxnow.com呢D就叫一物治一物、糯米治木蝨,D人成日講嘅 `前世' 囉 現今世界真係有咁嘅人。

評分次數

• timmaxsing