返回列表 回復 發帖
一向對於豪門明争暗戰D劇都冇興趣,不過樓主lee sir 介紹得咁祥細、咁辛苦再加上有黎耀祥.陳國邦.鄭俊弘.邵美琪.胡定欣。睇吓點
. T3 z% Q" T- e0 e: K; P0 p睇完第一集都覺得幾好,成個蔣家一团和氣(都知表面上).到集尾蔣承天用UCG Technology收買咗黎俊發明嘅降解膠,一場豪鬥暗戰正式開始。  tvb now,tvbnow,bttvb5 D. X7 }% T( m$ o, [0 {! A

: h) o1 V; K. K/ bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉.對我來講真係麻麻地。或者會選擇性睇

評分次數

• timmaxsing

你講咁多套商劇.. 我只係睇過珠光寶氣同埋絕代商驕.. 媽咪睇歲月風雲.. 當時覺得唔好睇.. 所以無同佢一齊睇... 其實唔洗講.. 你地都應該知我like邊套架喇... 唯一笑片
& p, ?! Z- B0 sos.tvboxnow.com話時話吖.. 我都係第一次咁詳細咁睇晒 ...tvb now,tvbnow,bttvb, i9 a* o1 t  h
大文細佬 發表於 2014-11-4 04:31 AM
os.tvboxnow.com# A- `8 u: m& Y. t3 h- q
大佬睇多咗我一套,細嘅淨係睇咗黃子華、佘詩曼《絕代商驕》 呢套 《名門暗戰》或者會hea住睇
# v' |$ P' w# ^9 m# I4 c- N  Q$ `0 }! @公仔箱論壇
! `1 H3 R& \; ]* C; v. a公仔箱論壇真係?呢個會好啲嗎?! f8 ~9 u( n: H! a
2974113TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ U* }: Z0 B, M" q0 _
leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. K5 D* |$ X1 L
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
/ R* H6 A1 ^& B6 m3 S" ~- `; ~8 }1 yos.tvboxnow.com
1 O4 L0 m* S- `/ A6 [1 `公仔箱論壇髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?' v# |2 M8 B( N
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
os.tvboxnow.com! x& R3 X4 a% o$ p( h

. }1 l9 \( {( r$ \" f& S) aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 tvb now,tvbnow,bttvb) ~1 @# t, Y4 W  I: K; }. }
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
1 L' N& r  O' J! Qtvb now,tvbnow,bttvb如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

1 Q# b0 P9 W1 J. V8 Y公仔箱論壇
; f5 J4 l+ n$ B7 \公仔箱論壇幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
+ J+ \0 t1 \0 B2 _  `* u+ v, atvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
) X4 ?& K# y3 t公仔箱論壇似新疆少數民族女仔
2 b3 s, f7 l0 w/ u- f* vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% j- g. h1 f: D+ bmb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...os.tvboxnow.com' t  Y( V, j  b1 Z8 D; x
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
3 O6 y" b- u5 K1 N2 D係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
公仔箱論壇% _8 f+ u- b) J# l  V& E$ [1 d
3 v. ?3 p* w9 B" l+ |; p7 g
因為佢地兩個對眼神似人
9 Z: t2 m# r' ^; Ctvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" c' j8 [4 W0 X: Q6 D& }) U. I- G
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
2 \( L" V! K$ y, Z5 m+ B: Ltvb now,tvbnow,bttvbhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
《名門》遇「暗箭」
6 V, X* Q2 |, N( v5 {$ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。唔知《選戰》呢枝「暗箭」會否沖擊得到《名門暗戰》呢 ?* @9 u1 _/ T- p5 ?os.tvboxnow.com3 i* g" P* Z) w/ ^8 ~, e* z
tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download9 T2 f* r$ a$ _: e- s# f: `
6 \/ U, u2 M8 p小弟想先申報"唔會收睇《選戰》"。原因有二:一係冇時間,二係無興趣睇"政治"劇種。唔知各位網友又會否捧《選戰》場呢?
! m5 P3 d+ \- v5 y  [6 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
' d/ a4 H( `/ h; U0 d# {: @
我同大文大佬一樣睇唔到 。如果睇到都會棒吓場,有競争先有進步,一來支持HKTV,二來支持智叔。
: o7 y* [8 S5 p% v: `& ltvb now,tvbnow,bttvb
! H- ?/ j# X+ U. o7 b  Q' j6 c* Etvb now,tvbnow,bttvb我都鍾意智叔架,我唔睇《選戰》啫,我或者會睇HKTV其他製作,《警界線》智叔都有份,我會捧場。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ b+ D3 ^0 i# R/ a

. D% `" ^) Z& f公仔箱論壇另外,嚟緊週六有線套靈異劇《大兇捕》出智叔做主角嘅單元,佢會首演「陰陽同体」角色,我一定會追。 ...7 P# R. M& g' A% [3 i" L
leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:40 PM
; _# K; S% b  @" h4 htvb now,tvbnow,bttvb多謝LEE SIR 好介紹,《警界線》DL咗一.二集。都會一路追。《大兇捕》亦會捧場
[定欣個角色係有啲問題,一黐埋Hugo就失晒理智同常性,平時處變不驚、運籌帷幄嘅優點即刻煙消雲散....,激死。 ...
2 @8 l6 {! \0 j% }os.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-22 12:49 PM [/quote]( Y& W9 L! m0 C2 j/ y
呢D就叫一物治一物、糯米治木蝨,D人成日講嘅 `前世' 囉 現今世界真係有咁嘅人。

評分次數

• timmaxsing