返回列表 回復 發帖
) P* C; q4 g% e( P$ {8 Z6 I

6 d7 v& ^( [% Q' t: e高音嗰幾集已成經典,以後嘅集數係跌番少少。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" n1 b/ l3 \* J4 F) L" ]7 Z4 H
leekwoklam 發表於 2014-11-11 12:46 PM
& W6 ~8 E: f' F, e! o7 N' u0 D
os.tvboxnow.com5 X. R3 H& m+ M0 i7 l+ {
牧師突變好打得.. 笑到傻咗
信教會充滿平安同「可樂」...........tvb now,tvbnow,bttvb9 y! v8 B' Q. P5 u

8 m' S$ `, n, v4 d, R2979278
, R5 }8 w* M0 o3 [tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb* M4 v9 L- H' F
2979279! B7 U1 R0 V+ L% L: R' ^  h' y
leekwoklam 發表於 2014-11-12 04:14 PM
1 S1 I& ~0 P4 N6 P  v0 Aos.tvboxnow.com7 K8 \7 R4 J* D. c8 i
lamlam賣廣告
; y: A$ M0 Z$ E3 }, N% F& ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 Z" q) ?, R0 d5 d+ U/ R+ oos.tvboxnow.com編同導,我睇佢係向呢個方向,以今次而言佢主宰得好緊要,os.tvboxnow.com: [4 [% j' l: S
只不過今次睇怕用料太盡,再下一套再諗新橋己有困難,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) |# k3 G0 R! q' M
一個人短時間做咁多嘢係好難,仲要樣樣精會更難,
# ]' k* t$ g9 l% t+ @. o公仔箱論壇諗橋者隨時因為太緊張仲易腦閉塞,一諗唔到嘢乜都停晒,( l% x; w/ I7 H0 m6 h
...
) K0 U, n+ e* r2 }$ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-11-13 01:17 AM
% m5 o5 V! o' F$ U" Y6 ?os.tvboxnow.comos.tvboxnow.com7 ^1 d" j, Z0 ~/ o& J: k" ]8 I
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
  t$ ?" d2 M$ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  y+ a- w) @  h# @% o: ]  b- Z
2979866公仔箱論壇) P1 K: r* u0 \: U. @
+ u# e8 }; A- s7 I8 O2 i, ^& KVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。公仔箱論壇( O, p" Z4 J! p2 k

+ v6 `" I1 g8 W公仔箱論壇297986229798632979864
- f; ]2 W9 n( @& I, `+ @我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
# E1 ^1 p. d0 E7 w0 U. z+ _- z: x% T# aleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ^# ^1 [9 e- r

2 |9 N- P. j2 C+ N# o% {我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
% \" i* f  X# x3 J: v
2979882os.tvboxnow.com" m$ I5 o5 h% T( O1 [( l" h. F) e, D
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。
. J# f  h2 H/ i  t- zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
: |; l- _. I4 D- _8 L8 A公仔箱論壇
; q% E# C/ T8 C, Wtvb now,tvbnow,bttvb我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...
5 u: G" z2 @' Jtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" F" I" {" c% C

4 d) u1 {8 z+ a6 W. o( jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
' Z7 |* O, Y8 N公仔箱論壇如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐  l1 T/ h7 \( Y, f  w4 M
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
% g: B9 r  n. k, H6 R0 o2 Ytvb now,tvbnow,bttvb. z# d- D4 K! _, L6 S' w, S2 B8 X# Y: Y
咁得意我都想試下呀
) T7 U5 I  U7 @8 ]: w" J$ w0 `os.tvboxnow.com# y- A% V/ d4 W% Z0 T7 A$ B3 s
係呀?公仔箱論壇+ R9 t9 ]+ W# z+ B2 U4 S
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。os.tvboxnow.com* R' W  C+ H  u- P

4 u9 Q$ {0 c$ X1 a5 |os.tvboxnow.com另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...( _* n. }+ x8 x+ C
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
- I( s$ n8 g4 q8 W& [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 k- ^+ L3 I0 O$ o- m2 i6 g) y
祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
$ ]# [" \4 Z% D* G: Y自己玩拔罐好危險架喎。
& L/ X# z! E- tleekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
8 u/ @! `3 g& ntvb now,tvbnow,bttvb" g, O# T+ p( z3 d& I' ^) ^1 {9 }9 q; C
自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎...
. L& \. C0 n- `, V. Y3 a& v' N4 g* `% [& u# F0 q

1 D4 u$ T( O* CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
$ U1 ^! O8 E4 X3 L( V- H公仔箱論壇有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。os.tvboxnow.com. Y/ s& `$ s- s+ l
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...
# `- d, y. N, D1 I; qmnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
公仔箱論壇, K) |8 X5 W# L; l/ W- k# m- k9 \

5 t; k8 N0 P6 H你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
2 H9 j( m. N0 a5 e* Q0 Z+ R
係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。3 l# @: e% `6 r$ t4 P# F
佢就寫紙俾你
& x! z" v& u3 s  u! P: l, ip.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...7 q$ v: U( G. R9 m7 I1 y% D
mnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
# r$ E7 L& Z6 P: Etvb now,tvbnow,bttvb; b1 I; \# y. P3 C/ H1 g
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 U0 V. r: q$ a' a9 @2 ?2 Q4 d6 l1 V
拔心口?
7 s& F; U& r# x' t' z/ e7 Y5 }os.tvboxnow.com噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 N, b, n9 a5 C& M9 J

# v& j2 X  v1 r# g公仔箱論壇1 m! X/ Y0 `. w
os.tvboxnow.com8 F1 E' R. r3 f* q1 a- ]
尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Q, v9 Q0 O, A& v9 a
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
  K+ v* q/ I5 ?tvb now,tvbnow,bttvb# Z2 h! [% Q+ e! X3 N4 P
心口當然唔會某地方喇...
, S* R  y  _3 f' [# t公仔箱論壇: r+ _3 P1 o7 }% N! F
bear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
os.tvboxnow.com& L5 o1 }* w/ q3 b! q; @$ k+ z
我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
" ~7 J7 S- [' [) L% J$ P' g公仔箱論壇金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...
4 _5 d/ o3 R! k. ^6 |9 K, W公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
" d( w3 E: S7 Y% ztvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb( e& a8 N0 [) h$ O
咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??
os.tvboxnow.com- {' L" U9 N( w9 w/ {. i) M- p
os.tvboxnow.com$ Y( {) r7 H9 E0 r( Y6 o
2983743TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( W  [# n3 W! Z% G' r( @' B
細佬,我揾到你條頸巾啦。
) p" K1 B) v+ t4 u公仔箱論壇唉,女仔係心水清啲嘅,我初睇呢幕只係以為尤田無啦啦擺幾個bear bear喺條頸度咋。
* F  K5 B6 n* V! [, h7 }: n% ttvb now,tvbnow,bttvb香港有冇得買呢?tvb now,tvbnow,bttvb- W( Y- J* m0 P: `9 A
tvb now,tvbnow,bttvb1 b; _, W( U+ \" a. a, M) c
leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:55 PM
5 `- a9 ^& r  p9 E; ^6 `1 b5 o& dos.tvboxnow.com
. x) i2 O7 n' ^* Ltvb now,tvbnow,bttvb好可愛嘅bear bear... 我男友都好似bear bear... 又高又大.. 6呎1呀.. 但我得5呎3...
孖人牌新代言人
! b' m) @6 q, |# j3 j& ~os.tvboxnow.com2983718
- W2 z$ Q8 S1 e  z公仔箱論壇馬利亞同郭寶做「裸模」一幕當然好笑,不過睇睇吓我發覺兩人啲pose,幾適合做刀剪利器工具名牌「孖人牌」嘅logo,廠商可會考慮吓揾阿聰同阿Bob做代言,拍番輯新廣咁呢。
6 A% ?( [5 T. ~0 j+ S0 P0 ztvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com% ?) m$ a6 K2 T% K- E
2983719+ F8 `; m* n$ |9 h
2983720 ...tvb now,tvbnow,bttvb: `3 \6 _9 _' j
leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:09 PM
4 U. I. \+ D* c1 zos.tvboxnow.com
$ Y$ e/ S" Y: C- Y5 mos.tvboxnow.com咁都比你諗到孖人牌... 佢地呢幕.. 我覺得啲女人好變態.. 男人naked好睇咩?? 洗唔洗咁興奮呀??
靚歌會係本劇嘅最後回憶
. G, n6 b/ r2 K2 C" P公仔箱論壇2985748
5 A: K8 }# H9 d. _, y% ^  jos.tvboxnow.com今集輪到《難為正邪定分界》同《London Bridge is Falling Down》,本劇已近尾聲,唔知仲有幾多好歌會聽到呢?
1 J" \% ]% [5 n/ P& XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然我唔係首首都識,但真係好欣賞劇組挖空心思以好歌配合劇情,日後 ...
  g- |& E. A2 Q  TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-22 01:14 PM
/ s; I! p0 N2 c' \' _
! L( m1 J, y0 g7 H公仔箱論壇lamlam, 以tvb啲劇嚟講, 其實我最近只係睇呢套劇... 最主要係因為好笑... 另外兩套, "名門"只係走嚟走去聽.. "飛虎"直程無睇... 以你呢個--"靚歌會係本劇嘅最後回憶" 嘅comment, 啲歌係好聽呀.. 但唔係首首聽過.. 最搞笑唱"男人是否一樣"嗰個女人.. 聽啲叔叔伯伯講原來以前係歌聲嚟架... 咁呢套劇咪有好多歌聲囉?? .. 不過呢套最吸引我都係啲笑位