返回列表 回復 發帖
os.tvboxnow.com9 a2 Q3 K' z& Y% I+ E& t
我又恭喜「藍男」呢一pair。tvb now,tvbnow,bttvb8 z* q, ^$ T" N* q/ I9 W$ V
我覺得孛亞男做金萍梅比我預期好,話晒佢首次演喜劇,角色誇張得嚟未有令我反感,你又覺得如何?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 P9 j" c4 S+ P1 L( Q% G% C

2 F( k9 v0 u% k9 T( F  Q" N# o2987844
4 t( ?; j1 Q$ P$ [4 b6 u公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-25 04:20 PM
) O  B1 K# G. K. I9 \0 L( N
9 a! j& P4 X# v( s# H亞男好用心演戲架.. 佢同祖藍一齊, 祖藍可以教佢更多... 响呢套劇.. 最鍾意佢成日搞祖藍個頭
os.tvboxnow.com5 B; S* S  @7 s# Z
當中有好多首我都唔識,越近期嘅越多未聽過,聽歌我好out架。
8 G, T4 c. e$ A: S. j' E8 ~# Q9 o1 i: ?0 J3 u# v
細佬你啲叔伯們冇講錯,佢藝名叫「黑妹」姐(李麗霞)呀,非常唱得之餘,仲係好些三、四線藝人嘅經理人嚟架。tvb now,tvbnow,bttvb+ h  i1 `! C7 h7 |1 X2 Y" t

' f, J+ ^" f& r2987841 ...
3 b5 L0 d, g& U! k# k5 t- l8 j5 N+ jleekwoklam 發表於 2014-11-25 04:12 PM
* s! ^6 b% E" X- i* y1 v2 ~公仔箱論壇公仔箱論壇* r  p+ J2 C1 h) M) U7 }
嘩... 經理人添呀?? 其實劇裡嗰個黎彼得係咪又係歌星嚟架??
, E+ ]$ v4 }: [. ^8 l: F公仔箱論壇2988372
- R* k$ X5 m* c5 R/ G6 `os.tvboxnow.com係露芙啊。公仔箱論壇. ?6 r: z3 U9 D) s, F
佢係本港電台靈異節目嘅「阿姐」級人馬,佢逢週日凌晨(其實算係週一)新城電台個《恐怖熱線》我都有追。
8 X, A% {( T% @& [# w; W佢本身係基督徒,但講鬼怪嘢又好好聽。os.tvboxnow.com4 j2 i1 {- i" H0 }  n1 _
tvb now,tvbnow,bttvb; O  I$ V- n# b; ]0 P
唉吔sorry呀細佬,忘記咗你好怕呢「亭」嘢添.... ...
4 H& {; W/ I" [. g: J! k! \1 bos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-26 03:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 V8 A; C7 [& d# K

/ L9 d: c0 a5 E) x8 V4 _" pos.tvboxnow.com我係好驚睇.. 聽又好啲 .. 鬼呢個字响聖經都成日出現架
) J: n$ V9 h, P4 ctvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 J! k; A) n; R$ s
呢張相直頭似李亞男扮吸血鬼想咬王祖藍....公仔箱論壇: O7 s9 G6 X" r1 x) q
如果唔識呢兩個人,根本唔會相信佢地己經結為夫婦..
0 y7 p4 X4 B% U  T* ?公仔箱論壇
& J  ]9 z) u5 hos.tvboxnow.comLamLam 好嘢,將呢套刻中的角色逐個詳細講解....分析中肯獨到...
5 p1 k9 d1 g, V5 R, a公仔箱論壇睇完你打出嚟,你要我講我都講唔到你咁多資 ...
8 `1 I- |8 H, x" c: x金田Sam 發表於 2014-11-27 06:37 PM
0 _% F: T+ V, t7 _" Htvb now,tvbnow,bttvb" z, |& z" b9 J0 @2 X( ?9 P
亞男吸毒變吸血呢幅.. 勁好笑.. 又搞祖藍個頭
tvb now,tvbnow,bttvb: C8 k! r" G- o( a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( {/ G" w! N6 Z8 \
哈哈!我就係想攞嗰種吸血feel........
- q  t1 y7 q6 x! H7 \1 wos.tvboxnow.com$ x: ?1 u$ J6 o. ?
講起都慚愧,因為時間所限,都冇睇其他台啲劇,睇完tvb啲劇後就自動波走去睇美劇日劇,HKTV要遲啲先補番LU。 ...
& H0 e6 q# m# w- j) N7 Pleekwoklam 發表於 2014-11-29 12:17 PM
+ Q% r4 _+ K7 _. B7 `3 B& ptvb now,tvbnow,bttvb
: D8 a, [  {2 e/ K& {- L# Otvb now,tvbnow,bttvblamlam, 睇HKTV喇.. 選戰好睇呀... 公仔箱論壇' ]1 C; `4 \1 x$ K
os.tvboxnow.com! ~8 Q( S5 c: O7 r
老表其實都好有最近嘅政治話題feel架.. 由其最後呢幾集