返回列表 回復 發帖
又有嘉琪喇.. 我好想問有個女仔嘅造型勁搞笑... 粗眉嗰個呢.. 佢叫乜名呀??...
$ R- D  u2 c$ P; ], A% D1 g1 X- rtvb now,tvbnow,bttvb有啲奇真係好誇張又好笑,睇吓吳沚默個角色烏笄。公仔箱論壇4 J0 F! e5 M1 z2 \
* Z6 B* F" b0 a7 h$ I% @: n: i1 Vleekwoklam 發表於 2014-10-18 07:07 PM
- r6 q, l& a8 s: T4 t; x  Kos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com# h% m+ d- a* j. r7 d1 A& {
就係呢個造型呀
第一集笑位好少, 期待之後發展
7 S$ Q3 t4 K) b0 k公仔箱論壇mintone 發表於 2014-10-20 11:59 PM
$ m4 }; x8 e. |3 q& F$ a
os.tvboxnow.com# f" E1 \/ i$ X1 \# C* U
咁我等埋第二集先至睇lu
睇完4part之後我都無笑過
; O7 E" w2 H1 W* s; j! tWENTECH 發表於 2014-10-21 09:10 AM
公仔箱論壇* L9 A- i2 c  ?7 \
公仔箱論壇" ~$ t  m) o# P5 i: R8 n
我覺好好笑喎.. 朋友比多啲幽默感.. 做人會開心啲!
《老表,你好hea!》頭兩集有笑位, 但可能有第一輯《老表》作比較, 覺得頭兩集的笑位未算太自然和突出 (或者是自己的要求高了), 但在忙碌的工作後鬆下笑下, 都算OK啦!
1 Z6 }7 h- p" q; e3 t0 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% m0 ^2 y2 h7 X' {/ i* e4 v% kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。KING SIR呢D真係戲劇大師, o係度扮老人痴呆、  ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 c% i5 f( a& I- V) S5 e
tycn3320 發表於 2014-10-21 10:37 PM
公仔箱論壇5 h4 l3 f. @+ I8 z& c3 k7 {
os.tvboxnow.com( g% `& I/ S7 x# ^
好驚喜有馬明份呀! 未睇第二集.. 不過睇你平時啲comments同我差唔多.. 我諗畧知一二.. 第一集巳經笑到我咳唔停喇.. 爸爸又叫我唔好睇喇.. 點算.. 咁難清架!
5 L4 ]* t2 h/ C/ c6 r7 [公仔箱論壇2964564tvb now,tvbnow,bttvb7 Q, @; x5 k5 v
吳沚默演烏笄,又係其中一位編劇。
# g5 _! ?+ I+ u3 tleekwoklam 發表於 2014-10-21 02:17 PM
' \5 k3 |, H6 W- W( z4 G4 {1 {; }

; X- ]& a; s+ T7 ltvb now,tvbnow,bttvb佢個妝好搞笑.. 但要睇下佢演技喇!
5 A+ ?2 A1 M3 b, @- Z2 Atvb now,tvbnow,bttvb2964565tvb now,tvbnow,bttvb7 |. m+ H% b* {( M+ f* N/ U9 G
嘉囉琪個「小報告」都係大茄,靠邊站嘅啫。
( O9 S4 J1 U' V1 aleekwoklam 發表於 2014-10-21 02:23 PM
公仔箱論壇3 B$ |1 ^( P, m. [# l0 {: Z' m

/ q2 U# E+ u. J$ |8 V6 x8 l* E唔係呀.. 嘉琪第一集都好多戲份吖....其實佢都係適合做喜劇
8 q: G- Q$ }6 }0 z( x
0 _7 g9 {# C' y0 ^0 N公仔箱論壇
* v8 Z8 N! g; R

, C2 N: K( a0 L$ H0 O7 t1 `0 K( b1 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。LamLam,其實睇咗第一集己經可以分析,上套老表你乜嘢我無咩點睇過,唔知王祖藍做成點,但口啤同評價略有所聞,係唔錯。tvb now,tvbnow,bttvb0 o1 B% h) [; P  O

$ X* @8 X6 ~- x( p3 ]0 }: g: BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次尤田,呢個敗家仔性格的確幾搞嘢,由王祖藍做出嚟真係好掂,真正的富二代亦未必明白點解做富二 ...os.tvboxnow.com# b$ }' a0 N: \1 ^- `
金田Sam 發表於 2014-10-21 03:33 PM
os.tvboxnow.com) g7 y5 m; f" P+ [

2 n- u9 L  W5 n" h0 t公仔箱論壇祖藍係演藝學院一級榮譽畢業架...演藝學院出身啲人一向都有水準.. 更何況係一級榮譽畢業畢業生!... 福祿壽中最有才華係佢!

評分次數

• timmaxsing

! W" @$ n3 F( P  m* S公仔箱論壇os.tvboxnow.com1 o$ ?+ g6 G5 A
睇啦! 睇啦! 網民批評成日在tbb劇集出現果5句HEA對白, 老林在戲中戲講完, 轉頭野仔又在戲中訪問環節中再講多次, 串連晒平時被批評果d hea 對白, 真係拍晒手掌!! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ X  d3 a- u' y5 U
tycn3320 發表於 2014-10-22 12:59 AM
3 \2 s7 O7 K1 w0 w
# o# N! Z1 P, M  e4 `5 w; }
第二集我覺得最好笑係好有佔中feel.. 朋友深思下喇!
1 F/ V+ u3 p" \- j* s+ ^! R6 h! ?% Q/ A* O' h" U3 |
其實繼聰 喺舊女友嘉琪面前show胸肌呢一幕,知道二人以前關係啲觀眾,都幾會心微笑嘅。
! j5 D/ z# S& kos.tvboxnow.com2965215
0 ^( z3 Y* X- w/ ]1 c2965216TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 r1 H* E3 D5 J. K% ]; k- o
leekwoklam 發表於 2014-10-22 12:33 PM
* d, r: _$ R5 o/ DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 R( k" L& H& q5 V5 O# }6 A7 L
你唔講真係唔知佢地係ex... 嘉琪好啲喇.. 起碼無咁人造吖.. 全天然嘛
% v$ Z) x+ ]) Z* y2965997
9 [3 n. c9 b) C7 D張繼聰 同梁嘉琪啲嘢陳年往事Lu(演藝學院年代),聽講係男方見異思移,又話有人介入,唔知邊句真?os.tvboxnow.com" I) y1 o, i4 q0 Q/ J; O
不過感情嘅嘢好難講邊個啱講邊個錯.....
( ^! L" Y" [( K  A0 ?' Pleekwoklam 發表於 2014-10-23 02:46 PM
# b" C) K' E! ^6 M( B
( `6 U6 y& S; j8 f9 p! r4 Qtvb now,tvbnow,bttvb有人介入定見異思遷都好.. 對嘉琪嚟講係好事.. 唔洗浪費咗時間响一個mr. wrong度... 5 W6 X( n, k. g% i' `1 }/ F- ?! _

2 |+ m3 ]: y; iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。介入嗰個有病鍾意同人爭..見異思遷嗰個少一個唔少.. 至於最後呢一pair响咁嘅情況下一齊.. 希望佢地唔會因為呢種性格最後不歡而散喇.. 同時希望經歷可以令呢一pair珍惜對方喇... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 N9 E' H7 \* W& I1 }. g. J

- k# B1 y. X* w9 l, z/ |: }os.tvboxnow.com希望嘉琪快啲可以揾到mr. right!

評分次數

• timmaxsing

講番你organic個topic吖... 我全家嘅食物可以organic都會買organic 架.. 加埋最好買野生嘅海鮮類.. 咁就perfect organic喇... 身體健康 至於其他生活上.... 林在野講嗰啲細節就真要學下喇
自第1輯《老表》以來, 睇左幾套張繼聰有份演的劇集, 佢演幾個角色都好入型入格, 無論做奸人, 做喜劇, 做出來D表情, 面容, 動作, 都真係做到個角色需要既野  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& }' M% y( H+ d; [: r/ ~" V; P* Q
《巨輪》裡姜勇的古惑仔角色公仔箱論壇2 a5 M' \2 \9 f7 \' g9 L/ E7 h, \
《食為奴》裡的八王爺 ...8 @, x+ [; N4 E5 T% V
tycn3320 發表於 2014-10-24 11:29 PM
9 \4 w% y1 P% I1 }2 u" ]公仔箱論壇
- I2 }; O1 {" P你講幾乎全部同意... 但個人觀感呢套老表, 你好Hea好似有少少over咗.. 過多show 肌... 希望之後唔會太多喇
. Z# J: d* V; D+ \2 \

3 |+ t9 G& S1 ~) Ztvb now,tvbnow,bttvb繼聰Over咗呀?os.tvboxnow.com' Q  g6 q' M" P- I& r
我仲以為女仕會幾欣賞添?os.tvboxnow.com, T9 w- p9 E, T% j9 O4 N
論次數,阿Mario啲露點鏡頭又係幾多嘅。tvb now,tvbnow,bttvb1 `% O) @% y5 a" v% @
os.tvboxnow.com  b* C( u6 S# ]0 N  l3 ]/ \
9 ^, C0 S  u( |6 k% O" B: N3 t' H4 E公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-25 12:10 PM
% j: O2 ^! Z! ^# Y4 R* g+ R) R8 Z0 g, C) ]7 X2 j- P0 ?5 ?' e
我諗啲上咗年紀嘅女仕會鍾意啲掛.. 我就覺好核突
將男演員或女演扮刻意扮醜,正正係周星馳手法,公仔箱論壇) y$ ~6 {) O7 @
星爺拍的第三部電影開始,己將戲中人醜化,越整越醜,
: z7 ~( ~/ d- J) t仲特登搵人地缺憾放大,那個技安扮有鬚根的女人,
0 t, n8 l4 ?% Y公仔箱論壇谷德昭次次都係敵人,田雞總係笨到無人有,阮鯨單...
* z( F$ v& g) jos.tvboxnow.com連請了洪金寶也想 ...
7 o1 U$ m: i1 j/ t  K7 x+ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-10-26 12:23 PM
os.tvboxnow.com0 A; Q+ ^' n; I  W) U- \
公仔箱論壇3 ^  f. n+ m5 j* b2 ]4 P
萬二蚊一向都唔係靚架喇.. 只可以講順眼.. 所以對於我呢啲觀眾嚟講.. 佢呢個造型無乜特別.. 唔係太醜.. 因為佢本身唔靚