返回列表 回復 發帖
無馬明份
tvb now,tvbnow,bttvb  e' B; h* G; s: J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) H  H8 S1 H, i7 w6 E$ Z
《點金勝手》套劇本身我就麻麻地,但定欣個「方明瑜」就真係全劇至愛.........
  U7 e8 ~, X, i% [9 C2 oleekwoklam 發表於 2014-10-16 12:38 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 V, R4 M5 {/ m7 A! X0 S7 C
, K2 b; ?  C; e/ }
最鍾意馬明同定欣架喇
os.tvboxnow.com' w7 E0 `4 o, Y% F- ^
我想要馬明的外套多D
2 p' Q) \4 ?7 i6 i7 w7 s* Ttvb now,tvbnow,bttvb過幾個小時將會看第一集.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% R7 y/ V3 h+ z; ^
Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 04:46 AM
公仔箱論壇* C1 C; \1 r9 ?; z
: P9 ^2 ^0 C8 y
我要馬明個人
第一集
5 s% s: L- m$ f( M馬德鐘用讀書腔唱主題曲真的很難聽
$ a; k3 X& s1 t, C3 R: |tvb now,tvbnow,bttvb法院爆炸外牆玻璃無破碎但火花會噴到外面) ~5 U) H  ~/ x
槍戰的地方有石油氣罐 0 V' ?4 T& e7 p6 A) x0 C
Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 01:39 PM
% C( m% @! b' Q' z3 V* u2 g) h

) e- Z- m$ J6 E) I0 m好采我無聽首歌... tvb係咁架喇.... 我睇完第一集.. 居然睇到一半就問點解套劇咁長.. 即係對於我嚟講唔係咁吸引囉... 最難頂係搞到個個懶型咁... 除咗馬德鐘覺型覺有警feel.. 其他都唔覺.. 上一集無咁強調佢地好似好勁咁架喎... 女主角又演唔到剛烈feel... 希望第二集會好啲喇!
公仔箱論壇: P. r1 v4 j' x% S8 A4 O, D, G
問題是馬德鐘知不知道自己唱歌真的很嚇人
5 a, _; x  q" l' ?# L公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:09 PM
os.tvboxnow.com( \. S2 u6 I; ]2 F

7 o0 e" e* T8 n; K- hos.tvboxnow.com唔明點解揾佢唱.. 不過唔緊要吖.. 我都係等睇定欣嗰段喇.. 對其他集無期望lu
+ C& K/ [7 r8 L5 a/ W
我再次看那一幕, 可能海中小艇有什麼意思...
8 ?" g4 K# s" L  F9 V) T! w/ M6 Z, Vos.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:05 PM
/ i3 T- L$ j+ i# O0 `/ ^

* w8 s; I4 n" Y$ c海中小艇係定欣坐响裡面囉.. 佢比signal定欣.. 佢已經失敗.. 幫佢報仇!
. i  n# q+ f  f2 d' @; [os.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb5 x8 P* o) ^6 M" N
2964513公仔箱論壇0 Y5 c: h0 S" e4 ]2 F
我都有少少覺得吸引力冇想像中咁大,可能期望太高啦....4 U. e, e  k1 [
leekwoklam 發表於 2014-10-21 12:24 PM
4 K* e* b2 \  A/ I5 Y/ g; i, T/ G公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb$ A% k6 z2 V  Z" ]$ h# y- A" h
我就肯定係期望太高喇... 無咗馬明..好采有定欣補番數!
單元2我都未睇... 過咗個quiz先
0 F% \4 l4 C" d+ j! s3 E% C2970383
$ r1 b3 [1 p! `2 r; F- Y3 ]0 m. _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來豹哥都係警察,幾出人意表,仲壯烈犧牲添,小弟都向Loot Lat致敬。
, [  x3 L0 b6 f9 W; u* G- Ptvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-29 04:15 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" s5 A* s4 N) y, P! F$ j6 q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" e2 v  M' W& \
其實响飛機都估到啲架喇... 覺得佢唔只犯咁簡單... 睇完第二集.. 再睇第三集.. 睇咗一半已經唔想再睇落去.. 因為好多都估到.. 睇笑片好過
我希望將來的情節會更加逼真os.tvboxnow.com; n! m6 X* g# ~5 N( |+ Z5 N  [. z
Pedestrian_A 發表於 2014-11-4 04:34 AM
2 S# ?! v/ ~% s, C$ G% h" ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" n% g3 m- j6 T1 J6 `7 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無祈望就唔會有失望架喇