返回列表 回復 發帖
講懲教署嘅劇較少再加上係台慶劇應該唔錯呱,睇下點
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! W4 F" A: O6 T! f
係呀,監獄劇向來都好睇嘅。
' Z; r: s# t1 s, [1 E5 I' n$ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。噢,又令我想起經典美劇Prison Break,雖然《再戰明天》應該冇越獄嘅橋段,當年Prison Break熱播時mnb1123你可有追看?tvb now,tvbnow,bttvb; X6 ?+ b( c7 t7 D4 _. i1 O: c  b3 s
2951020os.tvboxnow.com2 i8 `: H3 q  C1 ~4 W7 D' V! s
2951021tvb now,tvbnow,bttvb/ N6 j- l' x4 d$ F
2951022 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! \, L- g( \9 `3 D( o$ z; A% I0 x
leekwoklam 發表於 2014-10-2 04:10 PM
6 m) U. X6 O2 {( _
冇啊,淨係睇過几集啫。記得好似5-6年前嘅事。當時几乎日日做足10個鐘,加上揸2個鐘頭車响來回交通上 ,返到屋企己散晒。好彩鬼佬公司每星期做五日,
: }2 p" A, U/ L/ a. z- ]% ?6 U0 o1 ]7 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。超遇四十個鐘,每個鐘X1.5都几和味 希望《再戰明天》就算冇Prison Brea咁正但都唔好令人失望,期待著
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!os.tvboxnow.com# v% P1 E1 z* q8 n
大文細佬 發表於 2014-10-7 02:10 AM
; G7 t8 h/ c9 w5 V公仔箱論壇仲有心穎BB阿大佬
% ?1 f/ I) x" `9 {' `5 y2954355
' B  v* R" ~# I) w" R+ Nos.tvboxnow.com咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
/ d* H; M3 ~, ~: d8 V. x, `0 Gos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
6 b" N) O9 d$ e6 j
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
2951828 你戰佢戰,個個都在戰TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ S& b7 g2 a, P4 u
os.tvboxnow.com+ Y. H' `. X4 ~( `* u1 M& n
14/10/214  「忘年戀」太多,削弱有趣劇情 [1/2]os.tvboxnow.com- [; _6 O. E( p8 C
啱啱喺隔離話完《大藥坊》只係copy過往《茶是故鄉濃》系列成功嘅方程式但越睇越悶。
1 {/ S; W! W$ G6 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" L6 ?& g/ x! K
呢種感覺好快蔓延到《再戰明天》,唔係話本劇抄 ...
7 z- m% {: W1 B7 Y, t+ b' h* Mleekwoklam 發表於 2014-9-29 01:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 i. y6 n( p3 i( M0 O3 V2 g  M& @/ j
企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
監倉戲,環境太新淨,地方太乾淨,空氣又流通,自由自在有間房可以擺吓私人嘢,定時定候有人派飯,得閒可以睇吓書,照道理監房仲會有電視睇,獨立廁所,如果中五重讀生想搵個靜靜地的地方讀書,戲中的監獄係一個唔錯的選擇,唔 ...
! K5 W9 [+ ^( a! z# R公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-10-15 02:51 AM
2 f: j( p. d% P: ^) K* MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田兄一語道出呢套劇嘅`精彩'之處。我諗呢套劇應改名為:「忘年戀之一一畸戀明天」
9 p0 \6 v+ q9 t2 n- ^  G! ptvb now,tvbnow,bttvb
& H1 ^5 V% d4 q7 \os.tvboxnow.com話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑tvb now,tvbnow,bttvb# w  H' P$ P( b% h5 Y/ v
大文細佬 發表於 2014-10-17 12:51 AM
公仔箱論壇" U% J  A! Y) v0 ]
BB拖住個行李喼論論盡盡、鳥烏龍龍出場都几搞笑同跨張 但我比較中意呢D搞笑輕松嘅劇
  u5 i1 u0 G, P" e+ z. J9 f

+ Z, f: \; {' o9 S6 O( los.tvboxnow.com唔知係咪《學是學非》train得多,心穎做啲開心搞笑情節幾好睇。  j3 ?. L- t1 Y4 m/ {( I, c
( D, v' D8 r7 @! Q0 m4 ~+ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-17 03:50 PM
公仔箱論壇  \7 g3 N: Q: A/ E# p( P- o0 L5 s
肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋

評分次數

• timmaxsing

3 m; m- d% {1 \& U0 Y" q& ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, M$ J( @$ l/ r4 A
我都好鍾意佢地四個女仔; ^: _2 v( r4 E; k4 [* K
大文細佬 發表於 2014-10-21 12:27 AM
% E# Q. ]3 R' v. x* l睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我
本帖最後由 mnb1123 於 2014-10-22 01:44 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb' P) o# g" i9 j; F* T; Z
. B- Y! T* }) t4 x8 ~1 Z
) h2 S# P! Z. U$ `: v8 ftvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb( C$ c5 T1 N1 h: b1 J
不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀
# ]' v& W  g* P" aos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-22 12:57 AM
0 T1 b9 x' E1 N# ^2 z/ n4 Y/ t2 }
係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫
; H8 O0 Q" x+ S) q/ ]. l3 A
, J6 W4 g. H$ G/ E& ?6 T1 jtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇& C" b+ a1 j) j
咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?

評分次數

• timmaxsing

近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒