返回列表 回復 發帖
+ r9 u3 C! \: Stvb now,tvbnow,bttvb肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋) Y" O" c1 _) X2 U* i& }; Z
mnb1123 發表於 2014-10-18 01:17 AM
公仔箱論壇- b$ Q& y5 p  y# Q- l; w" S
os.tvboxnow.com, S* j' J7 }9 t& B6 W! N
我都好鍾意佢地四個女仔
! y4 S( l) F1 H* p  L% j# l8 U( t- {$ xos.tvboxnow.com睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我
/ c! g( q) V) |7 n, c/ c9 Los.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-21 11:29 AM
7 T$ S# `9 m3 D# \os.tvboxnow.com
& h. n  @1 ~0 \3 Dos.tvboxnow.com不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀
公仔箱論壇# s$ \; G5 r8 W. y3 x
係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫tvb now,tvbnow,bttvb" N3 t2 e) I* L' D" [
tvb now,tvbnow,bttvb9 x& S$ g/ q6 r+ h& |" ?

j: m  m' P, W咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?) ?2 S" Y. m6 D3 o! q  |
mnb1123 發表於 2014-10-22 01:37 PM
3 S9 E" G& T4 T1 _9 R4 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com$ P5 E- B, n# K6 C/ |2 e7 |2 h
幅相只係window default架.. 我鍾意koala咪用咗佢囉.. 你都可以用架..
; Q1 h$ a7 \# B% ~$ ~% xtvb now,tvbnow,bttvb
2 v/ u5 P- w9 Q* `4 Vtvb now,tvbnow,bttvb我諗今年都係使徒同老表爭架喇.. 兩套都OK.. 不過使徒衰尾段.. 唔知老表會唔會呢??
呢幾晚睇完《老表》都轉台或熄電視
; o& z. o4 D3 l0 g* M* {! `5 J3 d公仔箱論壇昨晚等左一陣無轉台, 睇到以嘉嘉向man sir撒嬌, 真係打晒冷震, 救命呀! 唔想再睇佢兩個人的「明天」公仔箱論壇/ x1 ~, `, z, Q+ I
桂哥收到葉細響表示想逃獄果張字條, 做緊虧心事, 仲咁「光明正大」 ...公仔箱論壇" ?' l$ r7 \; V; C8 s& v& H
tycn3320 發表於 2014-10-23 12:20 AM
3 r7 D* e$ |; U5 `0 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 k; n# ?& r- `) E4 Ltvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com/ h) n& R2 f1 q/ P
我都係打晒冷震呀.. 我重係只係聽已經打晒冷震喇
os.tvboxnow.com- q; q2 Z9 \# D3 j# ~+ p
哈哈,細佬,你又多個fans啦....
3 m& A: N! A- Y" f, P
5 a& ?) |) N( x/ L  @7 b睇文上游又真係有啲掛住4隻「是非精」添...tvb now,tvbnow,bttvb) J1 L; a1 O) k, q1 T% Z
5 r! m+ x6 Z, D  f, Y/ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-22 03:45 PM
. |- L' a! X0 Mos.tvboxnow.com
$ \, e3 c7 U; s7 e8 F: g靚, 型, 馴, cute... 嚟形容佢地四個.. 最重要係佢地全部都唔係膠
这套剧真是突破,三对官配CP全是忘年恋,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 x5 m- V/ f; Y) {6 ~
两个是萝莉配大叔,一个是正太配大妈
3 {' m& l/ @/ ^0 Tos.tvboxnow.com就连黄德斌的爸爸跟继母也是忘年恋 哈哈 编剧有突破
3 u( ^- H0 p2 s- g0 P* t7 V目前觉得这部剧不错,挺好看,起码没有那么多bug让我吐槽
7 L; O- ~' }: j# r公仔箱論壇觉得比使徒行者强多了 ...
0 k7 b0 Y" H+ ?1 ^公仔箱論壇nancyma 發表於 2014-10-23 05:20 PM
: f0 s2 y# w5 ^9 S5 G
公仔箱論壇8 w( G/ t+ L6 Q, Z( E3 @5 c
nancyma, 睇你對呢套劇嘅comments.. 相信你應該幾鍾意睇愛情劇.. 又或者你身邊有好多類似嘅情況.. 其實編劇都唔算突破.. 因為現今社會真係勁多忘年戀.. 女大男細數之不盡.. 至於男大女細有人類以來都經常有
傻珠係咪表白呀?? 無睇幾集.. 不過都估到
近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒
; V. b: C$ k* o. o3 Q公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-25 10:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  B7 y# H: j3 s& X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( N3 Y# g5 d% ?
慢慢嚟.. 我都幾集無睇
8 C0 M" `- [! _6 o6 ros.tvboxnow.com29698649 t+ [% _8 B) u; v
2年前的香港小姐選擇,今次又同場演出...
+ k) S# L6 Z" B9 qtvb now,tvbnow,bttvb) U* M/ j: j% s8 o
# B/ z7 j  P8 v* V' m
蝦頭.....把....
' X, |, d* v7 {( h2969863
: w( @; x7 d2 I% z$ \
- ?2 |2 O+ N2 D0 ntvb now,tvbnow,bttvb
1 {( R+ x: Z9 a; ~公仔箱論壇徐子珊.....比下去了...
  }: L6 H" Q, S$ B6 g* f2969865
) K' z, M) x3 N( N3 F# Z6 g公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-10-28 06:00 PM
8 Z+ p$ h; N, C7 f9 \# O公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb, }0 d' p9 n1 x% T% T
朱千雪唔係冠軍架咩.. 但睇你三個之中最靚係佢喎
9 z% B; r$ ~6 m( r0 e  Q1 Zos.tvboxnow.com
1 Q1 S# e( r* O% c# w表白晒啦,唉~儍珠頭七都就嚟到囉,無陰功.....os.tvboxnow.com, E$ ?3 T) K. l- J* @$ e) @* q2 S& W
公仔箱論壇. k" u  h+ f2 K( n
. S7 Z4 v2 J% k3 Z- N& lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-29 03:19 PM
) l! @9 d6 w0 v0 k6 d1 _7 {os.tvboxnow.com
/ c  z1 W- m/ h) y0 d/ z8 J傻妹頭七...佢會死架??.. 我好多集都無睇.. 真係要睇番
節錄春光狂省三sir嘅重點:os.tvboxnow.com/ T% i* S& m: Q5 _! Z# K/ z1 M; w$ `
5 V/ H' Q8 s5 L/ K2 c+ x
光仔先鬧翁 Sir:「對Ally態度有問題,經常比對方假希望致令二人隊關係糾纏不清,又要扮君子。」8 t$ [: b; E( ~+ O' r0 V, }( w/ p9 K
由於翁 Sir經常喺人前人後不齒其父親的所作所為,睇得多我真係覺得佢有啲懶正義咁,雖然 ...
1 U/ i9 U( R5 w3 ^- _/ S8 Eos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-29 03:04 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  u/ e# w& w  B
公仔箱論壇9 k  a  ]+ b  _" T( v0 @' K2 l
其實呢套劇.. 我最鍾意睇係朱千雪同埋王浩信呢兩個演員.. 吳啟華都OK嘅.. 但因為佢演咗咁耐戲.. 角色性格劇情限制..所以無乜驚喜.