返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半) M9 A) h+ J; ^: @7 S# p$ h
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半公仔箱論壇% i, A  h& @# K' X
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...tvb now,tvbnow,bttvb' |0 \$ Q: m/ [% A. S2 T* W
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
6 f1 s+ t- K- O7 W+ \9 i, CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
+ f. @  A4 H! l# O; [8 |大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
! G* i  @' W  Q! A3 Uos.tvboxnow.com蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
8 M7 z8 t8 n+ i3 U; p' A- ]1 B
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢8 t8 d6 o7 \$ f
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
! k7 N3 s) u% `' J' u
, O, w% \( j& T7 i2 J# x自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
! b- Q8 t6 ^0 O2 w- `% |tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ]5 C1 j7 {1 `7 A2 U% i4 \2 x
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
- c. A( ]: }2 Y7 C" k) U. L6 k; Utvb now,tvbnow,bttvb
$ @+ a; L. K' y! xtvb now,tvbnow,bttvb自食其果公仔箱論壇% f+ B% G9 e' m) f
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
5 F  a2 d; ], g0 I# J1 W6 ~, j係呀,自食其果,好有教育意義架.....os.tvboxnow.com' ?2 ]# n) j8 y$ m8 L- l" A

& {) V; b; D- s9 S7 ?9 ktvb now,tvbnow,bttvb9 y/ ?/ \$ a' p& i
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架...." }6 I+ w, |, X0 V% H" g- |
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
4 C* u2 a! m: F2 atvb now,tvbnow,bttvb養不教,父之過。慈母多敗兒
0 d# W+ G, o5 V$ X. ?  v" U
養不教,父之過。慈母多敗兒 0 m4 n7 Y- ?6 J2 M) \1 |# ?, d
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
% j: S: e+ q0 N* O: ~2 Etvb now,tvbnow,bttvb
: X. L0 d4 x( S! U好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....tvb now,tvbnow,bttvb. k3 ~! ~2 W  |% u9 A9 [! G9 o6 w
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
* r- W8 R( j( vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com  r! R$ ~3 l, t, e# L+ Y: |- G
tvb now,tvbnow,bttvb, Y! E2 S/ F- ?+ E% G
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
) Z  {) q) T8 p9 ?3 t& M9 ]: ~& T( aos.tvboxnow.com可以
+ h6 ~  W- f" |7 O" vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb3 }9 `8 D. T7 ^
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?tvb now,tvbnow,bttvb  j! |) C6 F% I/ g
唔會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 N0 S; D9 u/ ]) `) B; t

# A5 J* v( n. V$ ^" ptvb now,tvbnow,bttvb(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會
4 W) L7 m8 y: D1 Q8 G結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?os.tvboxnow.com+ z: d) [! y  @/ o2 [' v
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
3 ~) M, t- G# STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 U3 s, L9 b. h% x  W2 k8 T& Y2 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
4 m7 E; N5 Y. E! \8 D7 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
( D2 e6 j6 c% J  t4 K5 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `os.tvboxnow.com, j8 j$ H+ C2 |: ^) Z
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _
- s$ @# G. t) ]( htvb now,tvbnow,bttvb成為情侶
: n) I. x5 h: ?$ d( l+ y0 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ z# ~* B7 d2 y$ E1 {
幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
, d+ ?; I, f  Q. n( L! OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvb now,tvbnow,bttvb1 p3 D7 h# ^+ P4 ~% _0 Q$ v

; ^, b: N. _% Y7 U5 o& D2960282tvb now,tvbnow,bttvb* U" Q7 h1 k; C# E1 u
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
' @3 t( p& t4 Z$ x公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
& h- o/ a" E% {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- I. m. s( B% v; `7 ~1 f
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" w. F9 l& D! R, U! H* s$ \

; G3 }4 a6 r" ?3 q. v. Ios.tvboxnow.com想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?