返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?os.tvboxnow.com7 y$ ~$ y* P% U% K9 H/ d- U
大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
公仔箱論壇0 ?8 i5 B! i8 V5 n! k3 f
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看
: @$ I# h4 L# C4 f+ ^tb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
+ i& `) d( u0 M; d0 `/ }8 f  a公仔箱論壇唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?tvb now,tvbnow,bttvb, j  X0 J: {0 d2 F+ @* M
係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
3 M7 |7 J& h. vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
  v1 B# Q8 [% d! r2 ^3 |/ P( u$ i$ ^leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
+ d  U0 D7 A8 N" mos.tvboxnow.com
) [9 h# q# r/ i+ T6 k% D: C公仔箱論壇係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
os.tvboxnow.com/ `: A0 M9 \. [; z% B# e
8 y1 P4 ?4 Q5 u- h" X9 m
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架6 a6 D7 F$ c# N5 }/ @
大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
- R& |8 f1 R) g3 e公仔箱論壇係呀?唔記得晒添。
- K- w+ j/ e" L琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 j* `& b1 Z+ Y
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
% l# z% a" y- ~  ]0 B3 Xos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# S0 ?* J3 c' Z8 O! w4 L
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........
8 B% {4 @9 _/ M5 g
+ \$ C- f( {4 Gtvb now,tvbnow,bttvb一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
29544392 I- W6 }' ~$ ]9 T  m7 Q7 b
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
3 j/ ~2 N' _' p, W7 Uos.tvboxnow.com
6 c: Z/ Q+ Y) L5 Vtvb now,tvbnow,bttvb我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...
  g' F" b# i+ A0 {leekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, S# y) i+ M8 b" I; a
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
% ]1 L" R. ~! O. m, ~3 `
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?tvb now,tvbnow,bttvb" }& f9 ~# _6 [& W3 m9 b- ~
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
2 N) Y, T$ j' Y3 Q7 c& N公仔箱論壇
8 u; O4 B8 i5 X0 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。' ^* x, W* U* P( e5 ?7 d% u8 ^
tvb now,tvbnow,bttvb' A. Y' A* q4 Y& M/ X
千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者
" m7 Q6 B4 z0 {, Y  J- o% Bos.tvboxnow.comb1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
! F1 e) n9 Q( g/ B8 T4 O使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.