返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
5 i4 Y  l# y: C- O5 M7 J7 Atvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
' x7 S& Q- c' e6 A  i( V* |
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
7 e! f- C2 h9 m) z3 |% l2 `* ]公仔箱論壇
& E/ c" V2 S9 J- r9 Ros.tvboxnow.com驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架os.tvboxnow.com0 S- x5 }5 t* b) Z, O
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
7 r* m3 A0 T, d) y; l, D7 Q1 }* C
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
9 y% c* F* K) I. W; A# @公仔箱論壇不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
6 A. F& ~0 e- h- u' n, h$ j1 Ytvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦os.tvboxnow.com. X# n# }6 |* i# k
mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ M" c# u0 t4 R/ i0 a9 f
mnb1123老友記,我都想呀 .
" n1 R. n0 }" z1 s9 }睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
& u8 y+ ~$ n0 D" {公仔箱論壇屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
) a8 [# t+ Q* ^+ C6 i- z# E! dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係咪新名詞?因為我好out....
  K& a" Q+ k7 w3 r. S$ Y

8 T2 L' G3 c* H" \; p3 |& t" x公仔箱論壇你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹
$ S: y7 ~' p8 R4 n, A# }$ Vtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
& s! F, v7 j+ m4 ^: F  i
唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉....
8 J  s- o+ v& p* X( v% P/ A) W# k. Ftvb now,tvbnow,bttvb原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-17 12:33 PM 編輯 公仔箱論壇% s% {" O- e5 g4 q% w/ Q, r. F7 u
9 C) \! R2 z" }/ ~; `" `
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。tvb now,tvbnow,bttvb0 f" A/ D$ r  f; T. J6 G
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水 2 u9 V) `) V. [( G0 Y
  版"及本版版主"J神"。
* N, g) v5 d  x6 Z+ F& n! \1 S3 X: u●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參tvb now,tvbnow,bttvb) K: L7 P1 L3 j/ |5 p, a9 `7 V
  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。os.tvboxnow.com/ U  W& h7 `- X  t! f: r
●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。2 t- F4 y. i& f( y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- w! K/ P4 O. L" ^

0 ?! h: b' z+ d" ~8 Y# ^- eos.tvboxnow.com
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-19 03:01 PM 編輯 公仔箱論壇, F2 n/ i& R5 k
3 h+ G$ k; O1 t4 `8 B, ]
姊魅情深結局章tvb now,tvbnow,bttvb" A2 U) I( [) F" E7 _: f) a) t9 G$ P: [
! d3 {' d2 a3 d6 y' H" Y請樓主多多保重、祝大大身體安康!
' \8 V' A1 T: Y9 l3 @/ ?mnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
9 |. L) \/ w5 B9 p8 W* cmnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。