返回列表 回復 發帖
8 t/ \8 o) l- V. ^/ B9 O7 v# ]0 R6 Gos.tvboxnow.com係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚1 g& s% U4 N2 i3 O0 N3 x' s
mnb1123 發表於 2014-5-16 02:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) c' x+ q1 R2 g% D, P8 ^5 K/ X
. p: u. Q5 O6 D6 e2 R, {* ~0 I
我地太肉緊佢地喇.. 豬莉都係比人梳擺啫.. 肥菜就愚愛喇... 個老公咁份人咁自私, 仲覺得自己出賣朋友會令佢回心轉意對自己好... 當肥菜回憶咁多年夫妻感情時.. 比我就晨早飛起呢條核突佬喇!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Q6 c- Z1 v; s
mnb1123老友記,我都想呀 .TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' A# [  E2 l) k1 Z2 ]
睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 . ...) B, K$ B3 E/ H% t- d, |: J  j
leekwoklam 發表於 2014-5-13 12:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ o+ C( j, O" u, u/ J
% z7 I; G6 D( E3 ?
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹
4 p& j$ }& T4 H& z; ^- ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 [( a5 `/ {9 c  L; A% w公仔箱論壇你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹tvb now,tvbnow,bttvb% V& f" o' G- D) n0 }" `! t0 U
大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
公仔箱論壇5 R: u; q# H0 m( y/ i* ]! @' c9 i
唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉....
& ~) _# _8 g0 S; f" e& {原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-17 12:33 PM 編輯 6 b* G  |' p: m6 \

# P( O# l+ Z2 f+ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  A9 U2 F" |7 G) s7 s
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水 公仔箱論壇5 R0 `9 G& m" s/ ~, C9 H! h' {
  版"及本版版主"J神"。
2 O$ G( r  D1 g2 k. ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參
5 m8 U- t5 H* s0 E. V: }' p  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。
7 r) M4 U; D; k1 R●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。
6 A8 a# \3 ]) D- u/ n0 d0 ?os.tvboxnow.com公仔箱論壇/ w+ Q& c, b0 o% ~

- [, ^% H3 Z9 j* {os.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
姊魅情深
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。
  {; j! p. N  b●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢 ...: O& d/ ^* J# I8 G) m) q5 j% B
leekwoklam 發表於 2014-5-17 11:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 S6 m9 L2 v- L) S
請樓主多多保重、祝大大身體安康!

評分次數

• timmaxsing

( B) a& k8 f( q, `- [os.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 d7 \6 V; {1 ~
姊魅情深結局章; N7 h8 D, H" s. A* G* r  F
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 d0 x! V9 f6 M2 N1 `6 G9 Z
請樓主多多保重、祝大大身體安康!
' y; N' s4 Y8 t4 M9 i0 G- e公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
% ^) l9 G4 |6 l* @2 g3 M0 o
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。
完全控不懂耶,一抖污水
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。tvb now,tvbnow,bttvb3 }7 \0 Q" w! d  r9 d7 F/ f
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢 ...
% [$ F5 ^- l# o; J7 G% g7 {os.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-17 11:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. X4 `9 M% w6 x6 o# y9 s! m( z

$ M1 [5 }% K" M/ _8 A) r% z公仔箱論壇好番晒, 休息夠就要再嚟呢度陪我喇
公仔箱論壇/ w' b. F) J) [; u/ g% _
唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉....
' v; M3 D) n1 h9 P, l/ s6 z0 D' F原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 x5 O4 L% T5 u2 m
leekwoklam 發表於 2014-5-17 11:33 AM
: S7 P+ o0 i4 y. t& O: Q' Q
! U: e5 c8 u: y2 M
乜你唔知架?? 咁就要試下喇.. 有啲男仔為咗某啲原因會食架
鹹SIR的秘密係每日都食好多鹽
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# M% E1 W8 V8 m; v& J' E
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。8 M2 y2 L  I7 ~9 a
leekwoklam 發表於 2014-5-19 02:59 PM
$ R( r. ^. \1 v1 V9 n1 gtvb now,tvbnow,bttvb一定有機會,我會為您的健康求神保守,好快會係呢度再見 see you!
鹹SIR的秘密係每日都食好多鹽  x  R" J1 x; P4 u- M* X
大文細佬 發表於 2014-5-20 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) M3 n& B+ ]& l. I7 W2 O6 a
飲鹽水唔飲滾水,吃鹽多過吃鈑
小吱喳個上司都係鹹虫 ,随時随地都想搞野 ,成隻狗公咁