返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。tvb now,tvbnow,bttvb( X) l8 `5 {( f0 c
0 X: L, y- n6 E, H: X2 M( @

- o( V% P5 \( @+ A, r9 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 n& O. t2 L4 W; C+ g# w7 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  g: w6 C2 R- D* `
公仔箱論壇) `6 f! A* J1 ]$ t) e. ~
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
! E9 Z; ?) L0 |: i6 A/ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
" L8 Y- ^" n1 r+ ~  Z+ O. x
) ?4 O$ C2 |2 J6 F! G/ H7 J1 ^+ y「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
os.tvboxnow.com2 N# S+ b! g  q: b. C% @! a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, v1 K/ ~/ [; G$ i1 I, ]
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 U3 z! h3 G5 v# t$ [! g
公仔箱論壇4 Q4 B2 {$ o2 q( p( i
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
  `/ a& a( f$ `0 o0 N* \os.tvboxnow.com
* q9 T, Q8 ?& e2 D8 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...os.tvboxnow.com' A& m# z) U+ ^) P3 F
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
公仔箱論壇7 G2 O8 i' N' R# D0 v& p
os.tvboxnow.com/ D% {, A( e# o4 _
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
: s) G8 H. `5 l) \" f6 O9 X: m
公仔箱論壇* p9 z+ r4 i4 Y  X, l9 w' S; s
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
) o' H& g" A4 s$ v% t$ `+ {2 A. M大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
公仔箱論壇) Y) V# Y+ X  X( i3 l5 C2 E
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
9 g- z1 D; g6 Z/ I" ~) _9 Otvb now,tvbnow,bttvb
3 b: q0 u( e" ^" E6 ttvb now,tvbnow,bttvb
6 n3 U1 K7 x+ I2 `! H$ Z- dtvb now,tvbnow,bttvb真係有拳譜參考架。
  T9 l/ l# Z4 j! D7 m9 K2 m3 ftvb now,tvbnow,bttvb" L! f  s+ G; Q
「初鍊」
' n) E) G6 M- F/ _# C. Htvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
公仔箱論壇7 k& O+ g8 N, h# ]' H
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
# Y- y  {1 i' K4 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。282659628265982826597/ |; k. C) ~5 ^
2826599, K3 ?6 B* ~# v( k1 Z- ~
真係有拳譜參考架。
- a0 Y: u5 P6 w9 l' G4 K: I4 Kleekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
/ g* m( L( Z' u( K) q, R% E, p% FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
6 H) _: R9 W; [. H1 N: [4 Pos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com& k  ~/ g2 s( X: b& ^: V& s
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: k" N0 w+ v  B
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
. T6 p# k. _3 jtvb now,tvbnow,bttvb2826645
7 `( U, G! D$ C, l2 \! @6 r2826644公仔箱論壇* y# f8 H: p4 X5 G7 x% f. `
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" U2 ^: v. P' \' R
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

; ^4 J3 ~; g( v! A/ y各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
" v* Z& V- x8 t5 D! }各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......os.tvboxnow.com5 f6 W, s2 G! v0 [- X
leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
$ S+ A: a8 C5 y有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
- v  P% F8 o  S$ g有無放大鏡tvb now,tvbnow,bttvb% W4 F# B" p7 K) g
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
" j' z$ H) j! u5 m公仔箱論壇哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。; ^8 l2 M5 k4 i, B  }* N
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。公仔箱論壇; v6 e9 U, n- p7 S3 U& R
香香好可愛。