返回列表 回復 發帖
蠻可愛的啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~os.tvboxnow.com2 G* s1 b2 F( k, t( n4 [
siasowen 發表於 2014-5-11 06:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ?( W+ x) g5 m1 b" r* L0 I
謝謝啊
留下了....足跡...((好大-0-
似貞子喎!9 W" s, r1 y0 {7 c: k9 [7 v
dcskdc 發表於 2014-5-17 05:59 PM
$ _) D( _8 H0 h& x% b" t3 x
呵呵
原來想做咖啡店,到時記得嗌我幫親       幹,話說我前幾日手機掉左落馬桶,你D野都無曬LUos.tvboxnow.com7 D$ t( L$ w3 X1 E0 ~1 f/ j
firemic 發表於 2014-5-21 08:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& Q) r. M) d! N! q5 F# ]
哈哈,入到去做之後會叫你黎幫親的了XD
( _6 T- F- {6 c7 y7 ~* [, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。手機掉左落馬桶咁唔小心啊
你夠彊對住我講"哦多沙唔,哦哈YO"嗎?8 C4 u, j5 t" c# x8 j
firemic 發表於 2014-5-23 09:48 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 w5 o7 A, K$ h5 g+ \) O$ M; }
我會講WELCOME
係咪你本人???1 j  K8 s+ E2 [2 @% `- w/ @
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-8 04:53 PM
$ F# C3 j  k: }2 r, x
你在街上推到我?
個樣普通到呢...好MK呀..4 [. d# P- N) x, v
smartmichall 發表於 2014-9-21 11:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 Y/ L. F2 Z$ I2 Y, e5 X- A2 C
很熟的回復
Ghost!!
1 n: p6 \' y* L4 C9 W) U- {os.tvboxnow.comLovelysun 發表於 2014-6-14 11:58 AM
8 k. u0 U1 z0 W* Xtvb now,tvbnow,bttvb惡夢嗎
5 z0 `; R& w4 K4 h/ w8 h' jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你要講Welcome哦多沙先夠專業
. s1 b6 R) e- b  M; h- hos.tvboxnow.com話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名
% Q. R4 a9 h. K7 c7 y# g公仔箱論壇firemic 發表於 2014-6-16 10:56 PM
# K; \, }$ C" e  [7 R& t
哦多沙不是爸爸嗎
' d: Q& A0 `  L/ h! s0 h6 Cos.tvboxnow.com不過我樣子太普通* n3 r* A/ z& f* e% j1 T
平凡所以都入5到
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。
1 A; [, l9 K6 ?4 B, V$ ~  P' K' C: G! FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-20 01:09 PM
; G  X4 P) H, v6 ~! R" q4 ptvb now,tvbnow,bttvb
  ~. y4 ?' O2 d5 v  Z8 Y公仔箱論壇半年後回來了os.tvboxnow.com+ ^/ T: E+ i# \# d4 C
你說什麼局長