返回列表 回復 發帖
撞啱啫
chan200308 發表於 2016-9-2 10:37 AM
陳sir早晨.
掌門好
satoshi23 發表於 2016-9-2 08:52 AM
水晶早晨.
ken掌門 早安! 下午好!
smcorange 發表於 2016-9-2 06:20 AM
橙兄早晨.
掌門呢仲未見到佢
free2penny 發表於 2016-9-2 07:34 AM
天后早晨.
有冇人呀??!!!3440712掌門 早晨!!!

gracechanstuart 發表於 2016-9-1 10:10 PM
grace晚上好.
亂UP掌門好⋯⋯
備禁關完,終於解禁出關啦,歡迎你回來水區大家庭⋯⋯
timmaxsing 發表於 2016-9-2 02:00 AM
多謝J神兄!
掌門晚上好。
mnb1123 發表於 2016-9-1 01:23 PM
BB晚上好.
武當掌門~~~

lckiong 發表於 2016-9-1 03:47 PM
小強兄早晨.
掌門出關之时,唔好望返轉頭,忘記過去,重新出發

武當掌門
allen7104 發表於 2016-9-1 05:28 PM
allen兄早晨. 我好想去贏你啲六合彩錢架. 贏咗多既可以派下益街坊吖嘛. 可惜輸晒, 想買都冇錢買咯. 遲啲等我啲利息存夠先再玩過.
撑武当 !! 等大老Ken回歸 !!

BeiDouChef 發表於 2016-8-31 12:39 AM
多謝大廚撐武當派! 本掌門永記心中!
掌門
free2penny 發表於 2016-8-31 11:41 AM
天后早晨.
感謝長期以來支持和贊助過武當派既朋友們!
武當慈善榜中各人本掌門永不忘記!
不需要閉關這麼嚴重,罰你:只需要每星期淨派$一次,期間不能不派,派1個月(共4次),章功補過,水友會安好D,重建門派名望喎⋯⋯
timmaxsing 發表於 2016-9-2 11:12 AM
J神兄早晨. 得掂, 每星期派一次, 勿銀庫都派光咯.
唔使擔心, 我又唔係話唔返黎既. 就算閉緊都要出黎抖下氣架嘛. 我都會返黎既. 只不過從去年尾開始, 我已經宣布咗會少咗上黎架啦. 因為今年九月開始就無babysitter咯. 我到時既職務會變成: 農夫, 魚夫, babysitter, 廚師, 洗碗師父, 清潔部主管, 等等一腳踢架啦. 唔似以前咁返到黎有飯開, 食完拍下欏柚就上黎吹水咁盞咯.

不過做人幾忙都會有啲時間既, 我會偷閑上黎架. 不過活動就應該冇勿時間搞咯.

你贊助既3億中秋節會辦一個活動.
J神念到個咁好喞散財靚橋呀
lckiong 發表於 2016-9-2 11:37 AM
小強兄早晨. 有名你叫架嘛, 財神喎.
報到報名2/9/2016 10:29am 開始
chan200308
lhy92725
timmaxsingmnb1123
free2penny
blacker14tt
gracechanstuartob51330
BeiDouChef
lckiong 發表於 2016-9-2 11:39 AM
多謝小強兄! 你呢位以前既武當護法真有武當既心!