返回列表 回復 發帖
Portland, Maine not Portland, Oregon
Pedestrian_A 發表於 2015-3-17 02:33 PM
Maine咁凍,Oregon暖D。掌門,路人甲大哥講笑啫,我住OR
Maine咁凍,Oregon暖D。掌門,路人甲大哥講笑啫,我住OR。
mnb1123 發表於 2015-3-18 10:04 AM
啊, 咁你真係好近啊grace嗰度喎. 你嗰度多唔多中國人架?
眼瞓
型 英 帥 靚 正
眼瞓
chan200308 發表於 18/3/2015 10:06 AM
你都唔使瞓
認真睇真啲真係又真係
掌門好快就突破1000大關喔
認真睇真啲真係又真係
啊, 咁你真係好近啊grace嗰度喎. 你嗰度多唔多中國人架?
pknoface 發表於 2015-3-18 10:05 AM
都幾多既,台山人最多,香港人少D。
為慶祝本派就快踏入15000帖, 凡於14950帖至15049帖之間到訪本派既朋友, 將會收到本派小小禮物一份! 以表本派感謝各路朋友既支持!
掌門好快就突破1000大關喔
lckiong 發表於 2015-3-18 10:09 AM
係啊, 一於慶祝下佢! 等到時派15000帖嗰時派雙倍!
mnb1123 發表於 2015-3-18 10:12 AM
咁都幾好呀, 應該都有唔少中國式餐館茶樓吧?
眼瞓
chan200308 發表於 2015-3-18 10:06 AM
我冇听錯吖嘛? 吹水王竟然話眼瞓?
眼瞓
chan200308 發表於 2015-3-18 10:06 AM

我冇听錯吖嘛? 吹水王竟然話眼瞓?
pknoface 發表於 18/3/2015 10:17 AM
眼瞓,未必要去瞓...佢都唔使瞓話老陳唔使瞓嗟,都冇話佢唔會眼瞓
認真睇真啲真係又真係
mnb1123 發表於 2015-3-18 10:12 AM
MBB祖籍台山嗎?
條骨都無佐lu
咁都幾好呀, 應該都有唔少中國式餐館茶樓吧?
pknoface 發表於 2015-3-18 10:15 AM
呢幾年多好多,而且集中係S.E  82街,掌門有機會來poetland可以介紹1-2间俾您。
眼瞓,未必要去瞓...佢都唔使瞓話老陳唔使瞓嗟,都冇話佢唔會眼瞓
lckiong 發表於 2015-3-18 10:29 AM
果然夠精闢
條骨都無佐lu
MBB祖籍台山嗎?
lhy92725 發表於 2015-3-18 10:31 AM
猫姐早晨,仲未登門拜訪,而家要去食飯,吃完再登門拜訪,太祖潮州!