返回列表 回復 發帖
我地都啱啱食完啦!!!
gracechanstuart 發表於 2015-3-17 10:13 AM
我都要食晚飯啦!
遊戲二答案: 8. 破箭式
KEN 晚安
型 英 帥 靚 正
係阿掌門,呢個細城市生活指數低,冇銷售稅、屋价平。
mnb1123 發表於 2015-3-17 10:14 AM
你嗰度應該好近grace嗰度喎. 兩個得閒食完晚飯再出黎約會返兩粒鐘再返屋企都唔遲喎.
人地又吾一定要約會嘅
條骨都無佐lu
係阿掌門,呢個細城市生活指數低,冇銷售稅、屋价平。
mnb1123 發表於 2015-3-17 10:14 AM
甘聽落幾適宜養老哦
條骨都無佐lu
冇咗貓樣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
認真睇真啲真係又真係
你地都睇吾到頭像了?我以為剩系我喳
條骨都無佐lu
你嗰度應該好近grace嗰度喎. 兩個得閒食完晚飯再出黎約會返兩粒鐘再返屋企都唔遲喎.
pknoface 發表於 2015-3-17 10:27 AM
唔知grace姐近唔近我,7-8月九點半太阳先落山,周末可約佢地两公婆去打鹿同打水鴨!
我已經知道呢個問題成三個星期都有咯. 特別用手機上個時取嚴重, 好多時都睇唔到.
哇,夏季白天甘長啊?其實系米好事啊
條骨都無佐lu
甘聽落幾適宜養老哦
lhy92725 發表於 2015-3-17 10:58 AM
養佬勝地,不過係美帝一係好窮,一係好有錢,中產最惨。

窮人退咗休政府幾乎包晒全部醫療,唔够錢買食物會俾食物票,可以住亷价房屋........
唔知grace姐近唔近我,7-8月九點半太阳先落山,周末可約佢地两公婆去打鹿同打水鴨!
mnb1123 發表於 2015-3-17 11:35 AM
mnb既生活真係寫意既遮. 真係羨慕咯.
哇,夏季白天甘長啊?其實系米好事啊
lhy92725 發表於 2015-3-17 11:36 AM
節約能源。
養佬勝地,不過係美帝一係好窮,一係好有錢,中產最惨。

窮人退咗休政府幾乎包晒全部醫療,唔够錢買食物會俾食物票,可以住亷价房屋........
mnb1123 發表於 2015-3-17 11:47 AM
mnb幾時得閒玩返幾個遊戲贏返幾千万可以好有錢架啦.