返回列表 回復 發帖
路過派米活動結束。 有報名2字者,一路捅塞

時間        支出        收入        操作
SweetLemon        10 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
o0月        24 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
fls125        40 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
l ...
LastWinner 發表於 2/10/2014 10:31 AM
翻有報名既都收$$$

係凡呀
認真睇真啲真係又真係
小師妹 我唔報名啦。。。。時間掌握唔到。。。

蘋果6 充電中。。。

SweetLemon 發表於 2/10/2014 09:07 AM
6+     係點叉電
認真睇真啲真係又真係
搵個十字架吊墜頂住先
條骨都無佐lu
New York 地鐵?? 領教過啦!!!
拍馬追唔上香港啦!!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-2 05:44 AM
That's why I don't understand why HK people complain about MTR slight delay...
路過派米活動結束。 翻有報名2字者,一路捅塞

時間        支出        收入        操作
SweetLemon        10 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
o0月        24 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
fls125        40 秒前        TVB 26666666 元                積分轉出
l ...
LastWinner 發表於 2014-10-2 10:31 AM
Thank you!
That's why I don't understand why HK people complain about MTR slight delay...
Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 04:24 PM
通常只會同自己比較
條骨都無佐lu
各位早午晚好。
Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 04:24 PM
人永遠都有投訴。
以前我養魚時候都試過 不然就是魚病的時候就頭痛了
BeiDouChef 發表於 2014-10-2 12:26 PM
如果你有種植真水草既話, 啲魚好少話病。
祝大家重陽節快樂!
祝大家重陽節快樂!
pknoface 發表於 2014-10-2 06:51 PM
快樂!
型 英 帥 靚 正
如果你有種植真水草既話, 啲魚好少話病。
pknoface 發表於 2014-10-2 06:48 PM
我之前養花羅漢沒放水草的 只是放那種魚缸石頭
養差不多有1~2年最終都是因病過世
大廚晚上好。 我以前養既時淨係放假草和魚缸石, 啲魚又係好快就死, 特別係啲魚bb,  出世最多唔超過兩個月就全部死晒。 后來花啲錢種植真水草, 加二氣化碳。 啲魚仔睇住佢地大既, 又快轉顏色。 啲魚又活潑。但千萬唔好怕辛苦。
金魚??
十年一刻,一路沿途,感激有你
養魚的確要花學費 做過教訓的
我現在要養都沒多時間打理 不然晚晚放工就要過換水的日子
等退休先