返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
掌門夫人用緊,你同佢定
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
我有個同事用緊note3, 我覺得都係麻麻地啫.
pknoface 發表於 2014-8-30 09:00 PM
我是你的同事?
武當ken 晚上好
型 英 帥 靚 正
武當派既朋友們早午晚好.
我是你的同事?
Pedestrian_A 發表於 2014-8-31 04:34 AM
勿路人兄都係用扭衫架? 你覺得部機點呀? 特別係信號接收方面?
pknoface ~ is it you name is ken ? shall I call you ken also ?
good morning AVI & pknoface ~

Happy Weekend ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
勿路人兄都係用扭衫架? 你覺得部機點呀? 特別係信號接收方面?
pknoface 發表於 2014-8-31 06:30 AM
AT&T 在 Washington, Oregon, California and Nevada 沒信號接收問題, 但我只用同一個網絡商所以不知道其他網絡商接收如何.
我唯一不喜歡是size太大.
pknoface ~ is it you name is ken ? shall I call you ken also ?
good morning AVI & pknoface ~

Happy Weekend ~
fls125 發表於 2014-8-31 06:55 AM
125妹妹。 你可以叫我啊ken. 早晨啊。
AT&T 在 Washington, Oregon, California and Nevada 沒信號接收問題, 但我只用同一個網絡商所以不知道其他網絡商接收如何.
我唯一不喜歡是size太大.
Pedestrian_A 發表於 2014-8-31 08:17 AM
我係用verizon.  我老婆用iPhone在同一個地點佢既接收冇問題, 而我既note2就唔多掂啦。 至於size,  我既係5.5吋, 都ok.  如果係5吋或5.3吋咁就真係更好啦。 你既note3應該係5.7吋就真係大咗啲。
簽名被屏蔽
掌門人早晨!大家好都早啊!
Ken, Morning
perfectman 發表於 2014-8-31 08:30 AM
完美俠兄早晨。
簽名被屏蔽