返回列表 回復 發帖
貓貓早晨. 嗰時應該係返緊工. 依家唔中意用手機上黎, 都睇唔到啲朋友覆既帖既內容.
pknoface 發表於 2017-11-15 12:13 PM
手機甘細個屏幕仔,睇新聞,wechat果D就話遮,上網頁真系唔掂嘅
條骨都無佐lu
只貓依家越來越勤力!
pknoface 發表於 2017-11-15 12:09 PM
窮啊嘛
條骨都無佐lu
大廚兄早晨. 多謝送個靚女比我啊.
pknoface 發表於 2017-11-15 12:12 PM
我會遵守武當規則 ﹗絕不會放不穿衣服的靚女
甘掌門會相當之失望
條骨都無佐lu

Ken 掌門 中午下午好!! 終於得閒嚟參加你個火雞遊戲啦!!!

再次多謝你 咁多既贊助,贊助左咁多,我都唔記得總數,如果鳴謝講少左,請你見諒!!!

貿發局同360我都會搞感恩節活動,遲D得閒嚟支持下啦!!!

【2017年武當派火雞大餐活動】《第一部分》

Q: 請大家猜一猜今次將會有多少人參加第二部分活動?
A: 4.我猜16人。

掌門下午好!
ob51330 發表於 2017-11-15 04:46 PM
ob兄早晨.
手機甘細個屏幕仔,睇新聞,wechat果D就話遮,上網頁真系唔掂嘅
lhy92725 發表於 2017-11-15 05:49 PM
貓貓早晨. 唔關個屏細, 我以前都係咁用手機上. 但自從公仔箱手機版横空出世之後, 成個網站回到咗原始社會咁, 勿都唔方便. 妳試下用就明我講勿架啦.
窮啊嘛
lhy92725 發表於 2017-11-15 05:49 PM
貓貓就黎要開鋪仲喊窮?
我會遵守武當規則 ﹗絕不會放不穿衣服的靚女
BeiDouChef 發表於 2017-11-15 10:56 PM
大廚兄早晨. 多謝大廚兄咁尊重武當既規則, 如果唔係本掌門練咗幾十年既功力將會盡廢!
甘掌門會相當之失望
lhy92725 發表於 2017-11-15 11:04 PM
起啲弟子面前我絕對唔會!
  Ken 掌門 中午下午好!! 終於得閒嚟參加你個火雞遊戲啦!!!

再次多謝你 咁多既贊助,贊助左咁多,我都唔記得總數,如果鳴謝講少左,請你見諒!!!http://s9.tinypic.com/2dbvtqh ...
gracechanstuart 發表於 2017-11-16 01:05 AM
Grace晚上好. 多謝妳咁忙都黎支持! 贊助只係心意和支持, 無需去計多少! 唔使客氣啊.
各位武當既朋友們大家好. 好快週末又越來越近咯.....
掌門 晚上好
型 英 帥 靚 正
4461早晨.
pknoface 發表於 2017-11-15 12:08 PM
pknoface 您好