返回列表 回復 發帖
呢首詩讀書年代國文考試一定考嘅
lhy92725 發表於 2017-10-28 02:58 PM
我已經將讀書時既野都抛到腦後好耐咯.
Ken掌门你好
NUMBER(N)INE 發表於 2017-10-28 05:22 PM
9兄晚上好.
掌門好起身洗車了哦
lhy92725 發表於 2017-10-28 07:09 PM
啱啱食完早餐送咗老婆去返學. 未使咁早洗車.
你誤會我意思 我不是問你IP8好不好用
而是問你舊IP有沒有升級IOS11
BeiDouChef 發表於 2017-10-28 10:16 PM
大廚兄晚上好.

我之前係用三星S6. 我老婆用IP6, 佢當時應該冇升級去IOS11. (如果冇記錯應該行緊IOS 10.x).

佢部IP6自從開咗台半年之後就不停有問題, 例如: 有電話入時無法接听, 點按個screen都有反應. 好多時听唔到對方講野. 個電池從70%突然間跌到10%. 息機開機之後又正常返. 好煩下.
大廚兄晚上好.

我之前係用三星S6. 我老婆用IP6, 佢當時應該冇升級去IOS11. (如果冇記錯應該行緊IOS 10.x).

佢部IP6自從開咗台半年之後就不停有問題, 例如: 有電話入時無法接听, 點按個screen都有反應. 好多時听唔 ...
pknoface 發表於 2017-10-28 10:41 PM
蘋果機的性格  

今日係九月初九重陽佳節

本掌門祝願各位武當派既朋友們身體健康! 事業步步高升!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
掌門系時候換下唔好用蘋果啦
條骨都無佐lu
我好雜下架. wechat, whatsapp, messages, messanger都用, 睇下勿朋友, 各人既愛好都唔同.
pknoface 發表於 2017-10-28 10:29 PM
甘你部電話要非常強大先頂得順啦
條骨都無佐lu
啱啱食完早餐送咗老婆去返學. 未使咁早洗車.
pknoface 發表於 2017-10-28 10:33 PM
早D洗完咪完成一項工作咯
條骨都無佐lu
掌門系時候換下唔好用蘋果啦
lhy92725 發表於 2017-10-28 11:45 PM
我第一次用蘋果咋.
三星啲galaxy note和galaxy s新機都係Edge版, 我唔中意冇得選擇.
甘你部電話要非常強大先頂得順啦
lhy92725 發表於 2017-10-28 11:46 PM
嗰啲apps都係好普通既遮. 唔需要好強大既.
掌門 早晨. 重陽節快樂!
型 英 帥 靚 正
我第一次用蘋果咋.
三星啲galaxy note和galaxy s新機都係Edge版, 我唔中意冇得選擇.
pknoface 發表於 2017-10-29 12:22 AM
嘗試下用強國嘅產品嘛
條骨都無佐lu
嗰啲apps都係好普通既遮. 唔需要好強大既.
pknoface 發表於 2017-10-29 12:23 AM
貌似就系,不過聊天軟件,傾傾下就耗曬D資源架啦
條骨都無佐lu