返回列表 回復 發帖
隨意兄過邊應該是晚飯時間哦
原來今日掌門教種菜
蘭豆都甘易種,為咩市場賣甘貴
lhy92725 發表於 2015-4-6 09:06 AM
我依家好少去買餸, 所以我都唔知荷蘭豆賣幾錢一磅.
    猫姐早晨、假期快樂、問下掌門先…
hungyu 發表於 2015-4-6 09:24 AM
隨意兄我都唔知喎.
各位早午晚好.
恭賀武當立派一週年!多謝掌門同Grace派禮物,生日快樂!
武當掌門晚上好。

多謝掌門和Grace的獎金派彩
恭賀武當立派一週年!多謝掌門同Grace派禮物,生日快樂!
Andy.y 發表於 2015-4-6 10:11 AM
多謝Andy兄!
武當掌門晚上好。

多謝掌門和Grace的獎金派彩
kingsleyyu 發表於 2015-4-6 10:12 AM
多謝海龍王(grace話呢個名夠勁啲喎)兄!
恭喜 武當一週年 ﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
恭喜 武當一週年 ﹗3078739
BeiDouChef 發表於 2015-4-6 10:31 AM
多謝大廚兄!

多謝各位朋友前來慶賀武當成立一週年!
我們在此順道慶祝人見人愛的吹水區友善大使Grace妹加入吹水區1週年!
相信大家都認同Grace的加入為大家帶來無窮歡樂! 佢為這裡注入了開心的氣氛. 令大家工作, 生活所積聚的疲勞一掃而空.
希望將來Grace妹可以更多來這裡陪伴我們吹水消磨時間, 為我們帶來更多的快樂! .....如果妳老公唔反對啲話.

本派今年派送每位tvb $20150405, 加上Grace妹贊助1億元慶祝佢加入一週年. 今次共有16位朋友於4月5號其間到訪武當, 每位朋友可得到Grace妹送既禮物tvb $6250000. 因此每位朋友共得到tvb $26400405.

多謝大家! 多謝Grace妹贊助! 恭喜妳在水區虛度咗一個年華咯.

以下是派奬詳情:

[td]

時間支出收入操作
mycheung.82 秒前TVB 26400405 元
積分轉出
craig16822 秒前TVB 26400405 元
積分轉出
SweetLemon37 秒前TVB 26400405 元
積分轉出
o0月52 秒前TVB 26400405 元
積分轉出
Andy.y1 分鐘前TVB 26400405 元
積分轉出
mnb11231 分鐘前TVB 26400405 元
積分轉出
kingsleyyu2 分鐘前TVB 26400405 元
積分轉出
gracechanstuart2 分鐘前TVB 26400405 元
積分轉出
ob513302 分鐘前TVB 26400405 元
積分轉出
Pedestrian_A3 分鐘前TVB 26400405 元
積分轉出
HENRY_1683 分鐘前TVB 26400405 元
積分轉出
timmaxsing3 分鐘前TVB 26400405 元
積分轉出
hungyu4 分鐘前TVB 26400405 元
積分轉出
lhy927254 分鐘前TVB 26400405 元
積分轉出
nikon-d70004 分鐘前TVB 26400405 元
積分轉出
chenwenwu5 分鐘前TVB 26400405 元
積分轉出

如有派漏, 請通知本掌門, 經查証後會即時奉上.
多謝大家長期以來的支持! 所有奬金都是善長仁翁們的貢獻, 希望大家不要忘記佢地既名字!
多謝!

漏咗灌水區既吹水王真係抱歉! 唔好意思, 可能挂住欣賞緊你同万岁爷既灌水大戰所以漏咗.

現在補返:

[td]

時間支出收入操作
chan2003086 秒前TVB 26400405 元
積分轉出
pknoface 發表於 6/4/2015 03:53 AM
點解我冇$$$收o架

既然我冇$$$收,咁我就贊助2億啦

pknoface5 秒前TVB 200000000 元積分轉出
認真睇真啲真係又真係
多謝海龍王(grace話呢個名夠勁啲喎)兄!
pknoface 發表於 2015-4-6 10:29 AM
其實我唔識游水...
點解我冇$$$收o架

既然我冇$$$收,咁我就贊助2億啦

pknoface5 秒前TVB 200000000 元積分轉出
lckiong 發表於 2015-4-6 10:33 AM
感激小強兄又贊助. 冇錢收仲要派錢添.
掌門 點解我冇份
chan200308 發表於 2015-4-6 04:20 AM

點解吹水王瞓交瞓到下半夜仲可以咁清醒既?
pknoface 發表於 6/4/2015 04:49 AM
掌門忘記咗吹水王係唔使瞓覺既
認真睇真啲真係又真係
唔, 原來吹水王只係起度夢遊遮.
pknoface 發表於 2015-4-6 04:53 AM

要補2份 要補2份 要補2份
chan200308 發表於 6/4/2015 04:55 AM
補上係一半,兩個一半既係一份
認真睇真啲真係又真係
其實我唔識游水...
kingsleyyu 發表於 2015-4-6 10:34 AM
習大大都未一定識抓飛機啦, 又唔係咁樣號令三軍?