返回列表 回復 發帖
好快武當又要到6000帖啦.
為咗慶祝下, 只要在第5950至第6049帖之間有入黎吹水既朋友都會收到本派小小禮物一份.
多謝大家!

pknoface 發表於 2014-8-16 07:43 AM
Hello 掌門!
武當掌門 拎5千萬嚟先, 日後定有報答.
chan200308 發表於 2014-8-17 09:21 PM
先滅武當後滅少林
chan200308 發表於 2014-8-18 02:08 AM
報答方法真的很特別!!!
時間支出收入操作SweetLemon2 秒前TVB 20000000 元
積分轉出craig16819 秒前TVB 20000000 元
積分轉出ccw-james41 秒前TVB 20000000 元
積分轉出nikon-d70001 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出timmaxsing1 分鐘前T ...
pknoface 發表於 2014-8-18 11:52 AM
Thank you!
小心你屋K比我装佐CCTV喔,几点嘈醒你又知,几点睇电视剧又知
lhy92725 發表於 2014-8-22 12:22 PM
貓貓是個偷窺狂
你偷看掌門時他有穿衣服嗎?
吾答你呢个问题,答佐好大锅架
lhy92725 發表於 2014-8-22 04:00 PM
I think I know the answer.
掌門午安
而家港人D仇乜仇物嘅心態已經去到發癲嘅程度
衰d咁講,叫做憎人富豪厭人貧
當年香港經濟死下死下嘅時候,就用自由行嚟刺激香港經濟,到香港經濟回氣得七七八八,就話自由行入侵香港。
雖然我都對自由行有些少不滿 ...
perfectman 發表於 2014-8-25 02:30 PM
Well said!  I remembered somebody was killed by a running MTR train before and nobody care.
平時都係70幾80多度。 好少話過90度。 今日80度多啲, 中午去公園玩既話都幾晒架。
pknoface 發表於 2014-8-25 10:43 AM
Where is your American 武當 location?  
答案:
5. 因為嫦娥要保護丈夫.
他在NY嘅
lhy92725 發表於 2014-8-25 03:21 PM
I see...  武當 is now at Big Apple!
路人甲兄, 本派總壇起紐約。
pknoface 發表於 2014-8-25 08:02 PM
掌門午安,沒想過武當已西遷

花旗國. 將來定必登門拜訪!
出佐街同朋友食飯,又無舊幾水
lhy92725 發表於 2014-8-25 11:14 PM
下次叫
你朋友請!
Chan Sir 話滅武當話o左很多次還沒有成功
掌門午安