返回列表 回復 發帖
4.30 就來行膀胱經啦,夠鐘起身0尿啦。。。
俾? 唔係派咩?
pknoface 發表於 2015-8-26 11:17 AM
Read the fine prints。。。。。
今日去完公園挂住忙都唔記得咗上黎.
pknoface 發表於 2015-8-30 08:40 AM
可以諒解ge。。。
夠鐘起身啦
lhy92725 發表於 2015-8-30 04:52 PM
貓貓牌鬧鐘好可靠喔。。。
女人係要比佢地做啲野,令到佢唔得閑留起屋企,咁我至有機會出去比其他靚女溝吖嘛。
pknoface 發表於 2015-9-7 09:52 AM
up 得就up,撞鬼你。。。
唉, 今日又點會諗到比個武功高強既女俠見到我呢句至得架.屎硬啦.
pknoface 發表於 2015-9-7 10:36 AM
太遲啦。。。。準備受屎啦。。
乜檸檸都入黎呢度,獎門你一定做得好事多
Anonymous 發表於 2015-9-7 11:04 AM
其實檸姐系護法黎嘅
lhy92725 發表於 2015-9-7 11:09 AM
我大大話話都有 143 帖泥度。。。。我入來多過 chowold2 噶。
亂 up 掌門 今日帶d 小朋友去邊?
有冇來過泥度?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
淫虫中噶武当山
yxx01 發表於 2015-9-8 09:26 AM
我真系服佐你的口音。。
個地方系 Brooklyn Bridge Park
敝家伙,  我真係唔知喎. 未去過, 新整既. 以前係碼頭. 開車成日經過, 接老婆放工又成日經過. 就係未去過.
pknoface 發表於 2015-9-8 11:15 AM
做人老豆就吾啱啦,咁好玩ge地方都未去過?個噴水池都怕停佐掛?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
颠鸡柠柠噶贴唔见咗
yxx01 發表於 2015-9-9 09:03 AM
顛雞。。。。。講嘢講正d。。。。
好吃噶帖系KK度嘛。。。。咁混亂做咩jek?
你講這個名稱都是。。。。唔鍾意。。。。
我都知道這樣同心弦姐 那 裡 相同左。。。。 有個好名就改左佢啦。。。。
satoshi23 發表於 2015-9-10 07:25 AM
改 Crystal Cafe 啦。。。。
唔係經營不善,系因為冇時間照顧遮。。。。
可以搵水晶幫你照顧埋
lhy92725 發表於 2015-9-10 11:03 AM
請吾起阿。。。。  
貓姐如果妳唔係每年(以前)換新帖,你個樓都係歷史悠久喔。