返回列表 回復 發帖
原來kk已經練到第三頁啦
LastWinner 發表於 2014-4-16 03:09 PM
我係睇到第三页,未练过我學獨孤九劍,破盡天下武功架嘛
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
ken兄早晨
ken兄早晨
ken兄早晨
時間支出收入操作CC5175 秒前TVB 10000000 元
積分轉出wasimasterQ21 秒前TVB 10000000 元
積分轉出otf198739 秒前TVB 10000000 元
積分轉出ccw-james57 秒前TVB 10000000 元
積分轉出b19911 分鐘前TVB 10000000  ...
pknoface 發表於 2014-4-21 10:17 AM
ken兄果然夠豪一千帖就派錢好快到二千架啦
Ken兄中午好
KK收佐人人工,老细都要叫声架
lhy92725 發表於 2014-4-26 02:37 PM
都未計佢用我嘅招牌費
人工係人工,招牌版權係招牌版權
甘你米想收双份咯
lhy92725 發表於 2014-4-26 05:51 PM
我冇咁講過啊
多謝陳兄, 有心唔怕遲. 唔緊要. 生日禮物巳經补上.

時間支出收入操作chan20030811 分鐘前TVB 16800000 元
積分轉出
pknoface 發表於 2014-4-26 09:16 PM
乜可以補架ken兄生日快樂
有呢个意思都吾系罪
lhy92725 發表於 2014-4-26 09:32 PM
知就好啦
多謝ken兄
ken兄晚上好
呢个护法一返黎就来拜见掌门喔
lhy92725 發表於 2014-4-28 11:17 AM
冇變啦,以後吃粥吃飯靠佢架啦
靠佢真系有饭开?
lhy92725 發表於 2014-4-28 11:42 AM