返回列表 回復 發帖
九陽神功係內功,外功係九陽五絕,係邊五絕
估中100萬
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
外功:九陽五絕
第一絕:霹靂神掌[九陽霹靂]:九陽五絕中威力最強最驚世駭俗的掌法。據聞只有傳説中已失傳之如來神掌方可勝之。
九陽小霹靂:練到九陽是可以控制方向的,練到八陽就只能當普通的直線型氣功炮。 ...
chan200308 發表於 2015-4-12 01:32 AM
chan2003086 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
外面边個細路仔起度嘈生晒! 梗係未屎边定啦!
pknoface 發表於 2015-4-12 08:06 AM
咁遲先出黎,蚊都訓啦
猪扒焗飯好吃d
豬扒需要多D時間準備
lhy92725 發表於 2015-4-12 01:31 PM
依架d豬扒,唔係整熱就吃得咗嘅咩
我好少買醃好的肉
lhy92725 發表於 2015-4-12 09:48 PM
少買唔代表唔可以買
有啊, 有好幾位朋友寻日已經答咗咯.
pknoface 發表於 2015-4-12 09:56 PM
乜嘢遊戲金幣個嗻
訓咗
各位早午晚好。
pknoface 發表於 2015-4-13 07:42 PM
有禮
遊戲四答案: 5.射鵰英雄傳
個個都話依個,應該冇走雞啦
Ken兄早晨
Ken兄晚上好
組合完張檯真係要半夜三更,真係惊到時我會失身,仲唔拿拿聲閃人
mnb1123 發表於 2015-4-28 01:41 PM
講到咁,一定好唔靚女定啦
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_080.gif應該不會差! mnb晚上幫忙...
Pedestrian_A 發表於 2015-4-28 04:25 PM
人情上夜晚幫手好普通嗻