返回列表 回復 發帖
Ken 掌門有礼
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
Ken獎門端午節快樂

報名
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

小雅端午節快樂

端午節特備活動:
2. 比魚虾食, 等佢地唔使食屈原既屍体。

差d忘记参加
多谢掌门丰厚银两
武當山IQ 測試。 成功挑戰者會獲得1千萬. 北京時間7-1-2014. 23:59pm 截止

請選出之後的數字係: 17,18,27,43,__

a) 68
b) 72
c) 75
d) 86
e) 沒有答案。 ...
LastWinner 發表於 2014-7-1 12:35 AM
e) 沒有答案
Ken掌门晚上好

遊戲5: 武當危難

答案:少林派
KEN掌門早晨,恭賀5000帖

掌門早晨
無聊遊戲

好耐冇派錢, 但又想唔到用勿方法派. 不如出條不知所謂既題目比大家玩下先.

呢條題對好多朋友黎讲可能唔公平. 小强兄一定识答. 不过唔使灰心, 純粹玩下遮. 答得啱唔啱都有奬金攞.

如果你唔明白條題 ...
pknoface 發表於 2014-8-12 09:20 AM
睡觉的时侯  zz zzz zzzz
我要購買10號

pknoface        8 秒前        TVB 5500000 元                 積分轉出
我加碼買 8 號道具

pknoface        5 秒前        TVB 3500000 元                 積分轉出
我買11號.

pknoface        5 秒前        TVB 5000000 元                 積分轉出
祝Ken新年快乐,恭喜恭喜