返回列表 回復 發帖
版主J神哥,公仔箱論壇4 T* l5 E1 U1 y2 M( _. k
你得閒嘅時候,唔知可唔可以幫幫本帖宣傳一吓咁呢?十萬個唔該晒!7 q* l2 ?0 |) t# K) u
leekwoklam 發表於 2014-3-29 05:43 PM
! A8 V& B& ]( ~% B6 ?) C; T" ?$ Atvb now,tvbnow,bttvb小問題,是我的工作之一,該劇等我寫好草稿後才一起宣傳啦......THX!
tvb now,tvbnow,bttvb2 [1 ?' X, Y! p7 g) m
公仔箱論壇5 v- ~, G" y2 W3 s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: r; ^& |3 L. u
大文賢弟,又比你講中咗愚兄心底話(唔係咁想睇),我都知你係比面我先回帖,多謝你,你喜歡幾時睇幾時回都得架(其實唔睇本劇都非常正常),你嗰邊又要兼顧學業吖嘛,係咪?我知你有心就得架啦。
0 C4 }/ O! l8 ?8 q公仔箱論壇
& _) J9 M' x3 a& Y' u* d+ m又係你嗰句話,我 ...
8 ?6 h7 v% h4 M& A- TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-4-2 11:20 AM
. X# D7 u' }: _6 z我也有同感,並不太喜歡看這劇種, 我是覺得劇得意及有TONY、脆魚BB就睇下喎
公仔箱論壇' I& w. E# v! s) ?/ ~1 y8 L" p
  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 K: z" K+ F4 `; V
講開拍劇新丁,年幾前《巴不得媽媽》的岑麗香,以至近期《食為奴》的何雁詩,都係拍劇新人,演出難免唔夠自然,但岑麗香和何雁詩勝在角色討好,又有一班前輩,例如,錢嘉樂、黃淑儀、王祖藍、胡定欣等等照住,就 ...
) |) r; R' C% b2 G9 a( c" Gtycn3320 發表於 2014-4-6 10:44 PM
  L1 _5 }8 S( Y$ utvb now,tvbnow,bttvb對,同意你說法,另外該新《西遊記》同舊有不同,遲D我會詳細介紹及評論該劇,THX!
全對,劇中姚子羚中給觀眾一個新感覺,我也早前講過少少啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ f4 l' S6 u. }
由《我的如意狼君》的劇迷一定記得他們是同浩然演情侶檔,被浩然這個超級愛情騙子欺騙,最後因愛成恨,一刀插死浩然一幕啦,但《愛我請留言》中令夫妻之間備受考驗,公仔箱論壇- h9 ~* ]* I2 {) u( @' N4 S
最終子羚更患上抑鬱症。有一幕蹲下身靠向櫃玩自閉, 子羚該角你們睇時,可留意一下啦,演得好入格局架 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- G1 t" C) D: N" z( l

, {8 M8 U; S  k4 O  Ytvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
回應宋柳娟靈體上身事件如下 ,不過...睇完記得要比TVB呀 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ s3 @9 T4 r2 w6 `4 V, m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ f$ O$ ~  \  r5 M: xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) S7 |" y2 I6 Y8 D+ x3 p2 U. l) J公仔箱論壇J-神版主,Sa姐個假髮真係好肉酸吖嘛。
/ E' z; Z1 m6 C" \# d) Eos.tvboxnow.com; `' p& ]7 P* H. Y
BTW, 你係咪鬼太郎啲fans呀,我見你對動畫好有興趣喎,你新舊兩個肖像相都係卡通嚟噃。
. I  |% ~  S% `, ^# O. Atvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-4-15 04:07 PM
! X1 A, E; f1 p3 o3 J$ S
其實無話喜歡定不喜歡,可能我的工作自由性較大,在時在刻的時間都找劇集睇,無分任何類別,肖像問題就網上見得意未做肖像相囉,喜歡睇鬼太郎動畫就要講返13年前因工作關係到訪鳥取縣境港市JR鐵路公司做交流,見到主題車站好美,再看...