返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb1 d9 ]" D* n% u# O  H
  C  o4 `+ Y5 H& k) R) m  |4 u
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!3 t. G  ]1 F/ j" |1 R4 q
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
1 j8 _8 D. G+ J% p公仔箱論壇都係名稱1個冇乜作為
; \" ^+ C- j, b2 `! ]( l$ DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都係名稱1個冇乜作為( k; D# q0 O' l2 v$ w
rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
9 h3 r8 G: ?! N  K! z/ Q2 g, M
咬咬兄你好,
3 }: F+ J5 d7 s( ?1 ~! ktvb now,tvbnow,bttvb一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
9 Y, m; l( ?4 W0 k: C公仔箱論壇$ \0 t4 l: Y, T- a
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  z& z& L& ~# s" W; @9 }
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
6 [/ U8 E& {4 E9 u: l9 J* r
$ Q9 i1 h$ W6 ~9 D! g無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
' j3 h2 o8 w0 v* H$ ]/ o# s開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦os.tvboxnow.com; G9 U* A: r- g$ S6 i8 \" h

4 R7 ^: e, \: h) H  c- x公仔箱論壇話時話,多謝你派的分,謝謝% X# ?; R  D1 f9 b  P# ?4 X+ W+ k
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
: c8 Z. S' Y1 ?! H0 g# g) U! hos.tvboxnow.com
+ z# {1 c$ I9 [* p公仔箱論壇唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
tvb now,tvbnow,bttvb& t, @5 c+ v. E7 R5 U
咬咬兄你好, os.tvboxnow.com* Y# u: d  y! p6 ~% x
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉2 ?' H: S: B0 f! T& [# I
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
公仔箱論壇0 m, F4 M: K+ h" d( c) G
咬咬兄你好,
8 v/ t# }8 Y$ Y一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
% a, K& i. ^. r0 O# xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
1 n* Q' L* W# _) Q! ^tvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com* _' X6 }. x7 a& c; M- C- Z7 m
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!os.tvboxnow.com& j6 L# T( @/ ]1 O9 C  m3 K" k
大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
7 ?2 g# [* b' H! A: m+ ~0 o0 ~, M我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
+ o( d; T( h6 B4 f# r* Eos.tvboxnow.com
' `& n  D% I5 o! _4 T2 y- [tvb now,tvbnow,bttvb
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
) i' I3 U4 P+ s# u大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
  a! R% h- c4 J. q2 _: i
哈哈哈,你形容得好好笑...........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ p8 G- p6 P' e2 Q
5 E: l3 J3 X# E, Y8 F
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。os.tvboxnow.com5 N6 l8 s3 K/ i

9 u& R# K9 `/ bos.tvboxnow.com5 q% P0 G+ b2 [/ l1 G: V* m. J: w
tvb now,tvbnow,bttvb+ s# w9 H$ g2 M" g
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 a; e" ^" N; D$ o# E

5 C9 F* j) a% l* r# f# g公仔箱論壇睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...os.tvboxnow.com! f5 Z8 {- J$ M- f
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
. _2 Y' {% a8 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 c8 V! Z  U3 |) S" M3 L
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸+ o3 z9 |( {% \% h& w$ \2 w" D7 b& i
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
& q0 g+ x/ ]: Otvb now,tvbnow,bttvb要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。6 G" R) |% e. y; E) z! w
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
公仔箱論壇. ^, ?% _8 Y) ^5 r, g3 ?1 W

" j4 R' C4 n0 j/ _3 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ?$ X* E' Q( C' [
小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
: m* Q/ u6 d4 v0 F7 A+ ~tvb now,tvbnow,bttvb哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
; w9 q/ G% e9 [# W
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。os.tvboxnow.com- s. g8 E* k* V1 |, |# c
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?公仔箱論壇+ P3 E5 y# H; q1 b7 |8 X
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
/ V# W' L" \2 A7 \3 C  @5 L( N
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. 公仔箱論壇* U4 X: ^7 Y6 C/ [' V0 N( C
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食