返回列表 回復 發帖
( z  P" ?7 G% @  X; e6 a5 N7 o/ ]

2 I; K; x8 V: p' u" MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com, X4 D1 k) E: _* H  S1 J' }  O4 f, y
你留打呀?公仔箱論壇: m% r1 Z; b' O. |; c9 H  r  q
LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-23 03:22 PM 編輯 % ^' O: w5 Z. z" n1 q9 H; z

/ `4 ?+ n+ C7 }; S公仔箱論壇rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?公仔箱論壇0 o8 P. K; S& C1 P' f( o

* ?4 `. G  g( [) R+ r* O9 ?  I呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 X" N7 u0 o. _( W7 Z! N% x
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  l/ V$ ~9 O+ |/ E
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
" R$ w8 C7 w- Z1 i; v. ]" s. t3 j大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
公仔箱論壇5 s6 F$ [6 o- m' [5 `- e

; h4 J" a" F$ Z/ u  |哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。8 v% o: D/ a& Q  ]$ x
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?7 h( I" K. b5 B8 q/ r1 A
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" X+ m; R* {$ T3 a1 V+ w4 y# X
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
1 l; p6 J0 W' S+ Aleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
/ [& p2 d$ x+ T$ e, J- yos.tvboxnow.comthat would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
! b% y4 b2 ?* y: G0 {# d# Q公仔箱論壇that would be too bados.tvboxnow.com) L$ ]' m- r0 m3 v' M! O
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
' ]+ ?9 u! A' [' R5 J- ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ F  @* D3 y+ g1 d. F2 utvb now,tvbnow,bttvb咪係!
唔怕水滿就得! k, q5 U( _3 u% s' G6 T
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
公仔箱論壇9 W7 U9 p9 x" g3 k  y

3 s/ M# i; k- A4 |公仔箱論壇rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.   Y8 W, M: v2 V, I4 t: N9 m2 W/ _
1 ^6 P( E9 v* z
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: ]  K4 _: ?( X/ g
) `) G2 s5 {8 q# C6 D  v( Z6 _
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
$ T5 S: X7 g3 U& F" K喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...8 h7 _& h. q$ M. R2 @; F# v: u
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
! o: ]5 i' A  ^  E7 q: z

/ u. t9 X; _5 b, Cos.tvboxnow.com幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
% W; N# d4 k: ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

, I5 q, H% i% E! a公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
* C. m/ @3 p0 S8 i9 b6 I3 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
7 L. ~0 {( x( G# |os.tvboxnow.com騎騎,我都好似差唔多。
tvb now,tvbnow,bttvb# n% N; ~" |/ \  j
騎騎,我都好似差唔多。
5 z6 K+ `6 U( t/ F' XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
& d* }8 ]6 B8 h5 F
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦公仔箱論壇* J$ X5 k$ w7 |0 J3 j5 j1 a( u" E

8 P* x4 g# n8 ]% D# l; Ctvb now,tvbnow,bttvb話時話,多謝你派的分,謝謝
os.tvboxnow.com4 |. q. P. b! z

; x5 {2 T1 {3 M( f0 l* @; ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. 公仔箱論壇) w1 a2 H) ~$ ]! j$ ^

; u0 t* @. o' O' w* q$ Q公仔箱論壇話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' [0 D1 B0 a7 ]# A/ V
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
1 i3 L! J6 {) jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
0 y- L2 b$ t" O8 |; qos.tvboxnow.com- H, ]6 Y# S0 \1 M. k% a3 n; ~
話時話,多謝你派的分,謝謝
3 X  l" q! T0 e+ l# S0 `( R. x% O公仔箱論壇小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
os.tvboxnow.com. w6 a1 u, p: o$ U
tvb now,tvbnow,bttvb! b' [, A! r2 T
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip
0 S, Q- T! ^: V5 Qrrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
& f6 |; x# i* U* xtvb now,tvbnow,bttvb2 V7 Y1 j  E! R8 t% }
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!