返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...
2 B. V: M" f3 s' o公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
( ?4 ?) Z% X! D( C2 p" n, `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
: Z% r- b& x. v% a公仔箱論壇
6 l# A' K- K2 q6 atvb now,tvbnow,bttvb見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
( P$ h) _1 j8 O% D8 }3 W
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。tvb now,tvbnow,bttvb; p% x' M" B5 J3 B% u- g6 v( r4 X
  ...
; ^2 X/ y+ M, ~5 [/ v# W5 N3 atvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
公仔箱論壇; y5 |/ k7 v$ G4 P$ x( C3 X" e8 T
tvb now,tvbnow,bttvb; _+ b: C! F# e  ^
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!os.tvboxnow.com* Z. K7 m. z/ k2 i
2677290: h0 p1 f" @9 U+ |. ?/ w5 C7 _
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
os.tvboxnow.com$ b& r6 w$ m2 D9 S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 m( ]8 Q7 \- p! \* V

" f' v5 C; b: R: O9 L* d% bos.tvboxnow.com你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
# _, ~; J( j' r* zos.tvboxnow.com
  v5 \$ x6 ^1 i
: P- ~- J! T7 F8 y- h' P; ~你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話os.tvboxnow.com# d- `1 z* o) X8 F5 q+ n0 a4 I
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
$ w9 u) n$ P8 u# S9 z+ F0 q  ?公仔箱論壇公仔箱論壇( C5 ^, y% b$ G: \1 m
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
os.tvboxnow.com* l+ G/ j6 Y2 I# G
公仔箱論壇2 y# B; x2 t; ~; \: A' s  P
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
; E2 X7 }# ~% Z" w0 i: Yleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
& E  ?: E; ]" P+ m  qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com2 n1 g$ F2 c+ R  u9 w- D
+ `4 s# R8 m9 v  u$ Z
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
. u/ x/ G# x9 E' b公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( j3 q: M# c+ O8 v/ P8 j
0 e$ I0 |: X$ B- c  \4 w
* |( u+ e. Z: W5 Htvb now,tvbnow,bttvb邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
/ a: c% Y. i+ V! C7 A4 x. C; q$ n公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
# U9 r$ |1 |5 ~$ g) Q
; @0 x# |7 g5 j! X! H公仔箱論壇
2 x9 k$ [3 J% p; }7 R5 _# `公仔箱論壇 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?公仔箱論壇$ C8 [' _( j6 m( j
* z  R. E9 ~" N7 s1 f3 F+ z- W4 W
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb1 v+ i7 O" W9 E6 E8 w3 W3 t
tvb now,tvbnow,bttvb+ ~( ^. |. ^' h; G0 K2 l: Y+ Z& n3 X
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
' d+ Y" W9 t  z2 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇% ~4 ?8 y4 a8 x9 j; O: i
公仔箱論壇$ X2 _" j% H; @3 S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; M# E5 S* C! ~8 L0 Z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ l* r6 j. o% X  E# W1 _6 A公仔箱論壇
* y6 ~- t9 \+ T. t+ i8 `( k7 @' r. e
5 K8 O; {' |' oos.tvboxnow.com 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?tvb now,tvbnow,bttvb: B2 X1 ^' K. b& M  S2 e; Y0 p8 b
os.tvboxnow.com/ b' n  O6 X5 O3 |
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...os.tvboxnow.com! |; d! ~. p! T! t5 w
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
2 X7 T0 i, R! ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; g2 p" X+ V: ~2 B8 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
9 X# B( G2 n. U! |; R% ?5 V, l2678949tvb now,tvbnow,bttvb2 J7 f$ G  e& c

9 M. u! v# j% c$ T  M8 i7 i' hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 F% f4 b: C- V& j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ m" P# M+ i, b. B( {1 Z
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
# `3 _7 g3 A# _7 f3 r2 ?
6 M1 G$ p6 T! ^9 L$ xtvb now,tvbnow,bttvb一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
) R9 D8 I; f7 {. qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 z) D" t" k2 L) S, T* n6 ^6 yos.tvboxnow.com公仔箱論壇4 J" r5 d# H4 o) W: [4 {
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
* W5 D* H( a* f2 B+ B  hLastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦. u' p. a' P5 {: @) b
唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦3 \) A8 R6 m( d& K% X
唔買鹹魚包比你吃) [& ~  Q* {: j$ y
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
* ]1 F7 J; Z" Q2 htvb now,tvbnow,bttvb
) ?' h$ }& |7 Bos.tvboxnow.com
5 u* l  ^, }( R1 F/ N" g. I$ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬化身做高天寶
0 @9 m2 @) e- E/ b7 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% O3 P) B! O0 I+ ?5 ~
  G" g' q  e) f! E- `, I% L% K% N9 D公仔箱論壇咬咬化身做高天寶
$ }8 E- Y' k3 J$ s$ b- {1 Ztvb now,tvbnow,bttvbLastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
: N9 q- ~2 U6 A& ~os.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
: m& p9 M# u  V( b2 n

' ?& D  N% u; z; `% ?tvb now,tvbnow,bttvb
& g2 p0 s) r: _8 K8 C4 P3 Los.tvboxnow.com你留打呀?