返回列表 回復 發帖
咁啱尋日比我發現左!神童原形畢露!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-24 10:41 AM
我做了什麼
我成日發夢見到我老闆呀!  
HENRY_168 發表於 2014-10-24 03:24 PM
咁樣被你掛?? 咪搞!!!
沖廁!!!
Pedestrian_A 發表於 2014-10-24 03:25 PM
呢架有感應衝廁架嘛,一起身就自動衝水架啦
條骨都無佐lu
恭喜您命中暗樓 #11448

將獲得機會抽獎 HENRY揀23

暗樓獎勵~只要回復帖命中暗樓指定的號碼可以抽一個獎品號碼.(所有暗樓不包括有回復獎勵)
額外獎勵~只要命中暗樓的幸運兒能答出號碼圖的鞋子都會獲得額外TVB幣獎勵.

恭喜獲得 Air Jordan 1 Retro "Ruff N Tuff" 鞋款
HENRY_1683 秒前TVB 2900000 元
積分轉出
我要選23  Air Jordan 1 (I) Retro Mid Ruff N Tuff – Quai54
HENRY_168 發表於 2014-10-24 03:11 PM
HENRY_16857 秒前TVB 1200000 元
積分轉出
http://i1348.photobucket.com/albums/p725/BeiDouChef/01_zpsd29b95c8.jpg
只要每人回復有超過5帖才會被計算為回復獎勵
http://www ...
BeiDouChef 發表於 2014-10-24 11:32 AM
我第一!
Thank you Chef for the $$!
萬歲爺發夢都見到老闆,難道是靚女黎嘅
lhy92725 發表於 2014-10-24 03:28 PM
係男人呀!!!  
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
佢地未結婚!  
HENRY_168 發表於 2014-10-24 03:25 PM
差唔多啦!!!
貓貓 中午好~
起得太多了 我還要爬樓找預測游戲帖回復&暗樓
BeiDouChef 發表於 2014-10-24 11:42 AM
Sorry Monkey 大肚臍
恭喜您命中暗樓 #11515

將獲得機會抽獎 貓貓揀15

暗樓獎勵~只要回復帖命中暗樓指定的號碼可以抽一個獎品號碼.(所有暗樓不包括有回復獎勵)

恭喜獲得 Nike Dunk SB High "Lucky Bee" 鞋款
lhy927252 秒前TVB 2400000 元
積分轉出
昨晚去完Gym!早早去訓,完全唔知三分鐘左幾奈!
gracechanstuart 發表於 2014-10-24 01:16 PM
忘了洗澡
恭喜您命中暗樓 #11448

將獲得機會抽獎 HENRY揀23號

http://www.tvboxnow.com/attachments/day_ ...
BeiDouChef 發表於 2014-10-24 03:29 PM
多謝暗樓獎金!
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
萬歲爺發夢都見到老闆,難道是靚女黎嘅
lhy92725 發表於 2014-10-24 03:28 PM
係男人呀!!!  
HENRY_168 發表於 2014-10-24 03:30 PM
萬歲爺發夢都掛住男人!!!
咁就要問路太啦!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-24 01:25 PM
她不知道
佢收埋路太唔介紹我地識嘅
lhy92725 發表於 2014-10-24 01:30 PM
已經睡覺
恭喜您命中暗樓 #11567

將獲得機會抽獎 Grace揀19號 (恭喜獲得本游戲的二獎)

恭喜獲得二獎 Nike SB Dunk Low "What The Dunk" 鞋款
gracechanstuart1 秒前TVB 22000000 元
積分轉出