返回列表 回復 發帖

只要每人回復有超過5帖才會被計算為回復獎勵
暗樓和寶箱的樓層不包括在回復獎勵以內
每張回復帖獎勵為TVB 100,000 (20張以上為加倍獎勵)
回復由昨日12:00AM 計算到晚上11:59PM(GMT+8)

10月23日只有位版友吹水回復超過5帖以上

lhy92725 ~ 一共回復45帖 (TVB 400,000 x 45) - 45帖 BONUS x4.5
gracechanstuart ~ 一共回復18帖 (TVB 150,000 x 18) 18帖 BONUS x1.5
Pedestrian_A ~ 一共回復50帖 (TVB 500,000 x 50) - 50帖 BONUS x5.0
HENRY_168 ~ 一共回復10帖 (TVB 100,000 x 10)

恭喜以下的朋友 & 多謝大家來支持每日吹水獎勵活動
lhy927251 秒前TVB 18000000 元
積分轉出
gracechanstuart33 秒前TVB 2700000 元
積分轉出
Pedestrian_A59 秒前TVB 25000000 元
積分轉出
HENRY_1681 分鐘前TVB 1000000 元
積分轉出
路生果然好勤力哦
條骨都無佐lu

-管理線-  #11538  11:41AM
路生果然好勤力哦
lhy92725 發表於 2014-10-24 11:37 AM
貓貓 中午好~
起得太多了 我還要爬樓找預測游戲帖回復&暗樓
-管理線-  #11548  11:41AM
BeiDouChef 發表於 24/10/2014 11:40 AM
大廚係咪睇錯#11538
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
認真睇真啲真係又真係
系哦,我都見到是#11538
條骨都無佐lu
打錯
打錯
BeiDouChef 發表於 24/10/2014 12:10 PM
一陣優化就跟返個號碼
認真睇真啲真係又真係
做管理線線是方便我檢查
因為有游戲回復 所以要1樓1樓看
做好記錄就放個管理線就代表前面的帖已經檢查了
今日好似無優化過哦
條骨都無佐lu
昨晚有3分鐘 而且慢到 我都頂不順...

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Afternoon, Everyone

大家中午好~肚餓到咕咕聲我要去開飯了^^

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
尋晚10半之後就唔掂入到黎咯
條骨都無佐lu
昨晚有3分鐘 而且慢到 我都頂不順...
BeiDouChef 發表於 2014-10-24 12:27 PM
昨晚去完Gym!早早去訓,完全唔知三分鐘左幾奈!
http://i1348.photobucket.com/albums/p725/BeiDouChef/01_zpsd29b95c8.jpg
只要每人回復有超過5帖才會被計算為回復獎勵
http://www ...
BeiDouChef 發表於 2014-10-24 11:32 AM
多謝大廚回帖獎勵!!