返回列表 回復 發帖
沒辦法論壇沒有只是限制樓主可見得功能
BeiDouChef 發表於 2015-1-27 05:31 AM
到時估中波膽咪要同佢對分?
游戲(A)
第1題: Michael Carter-Williams
第2題: Team Westbrook
第3題: Jeff Teague
第4題: Stephen Curry
第5題: Zach LaVine
波膽王遊戲題: World Team 116 - 122 US TEAM

評分次數

游戲(A)
第1題: Michael Carter-Williams
第2題: Team Westbrook
第3題: Jeff Teague
第4題: Stephen Curry
第5題: Zach LaVine
波膽王遊戲題: World Team 109 - 116 US TEAM
mecaca 發表於 2015-2-10 05:38 PM
跟得好啊~
游戲(B)
第1題: Stephen Curry
第2題: LeBron James
第3題: EAST
第4題: 主客
第5題: Stephen Curry
波膽王遊戲題: WEST 140 - 136 EAST

評分次數

家嫂 可能是今年的ALL STAR MVP
BeiDouChef 發表於 2015-2-12 09:02 PM
who is 家嫂?
第1題﹕2/7
第2題﹕客客
第3題﹕阿特蘭大鷹
第4題﹕芝加哥公牛
第5題﹕Under

自選波膽王遊戲題:(客) 夏洛特黃蜂 99-109 芝加哥公牛 (主)
第1題:10/19
第2題:主主
第3題:明尼蘇達木狼
第4題:丹佛金塊
第5題:Over
自選波膽王遊戲題:(客) 底特律活塞 99-107 波特蘭拓荒者 (主)
第1題: 9/19
第2題: 主主
第3題: 底特律活塞
第4題: 波特蘭拓荒者
第5題: Under
自選波膽王遊戲題: (客) 布魯克林籃網 89-93 印第安納溜馬 (主)
第1題:侯斯頓火箭
第3題:聖安東尼奧馬刺
第4題:侯斯頓火箭
第5題:Over
自選波膽王遊戲題:明尼蘇達木狼 92-109 侯斯頓火箭
第1題:華盛頓巫師
第3題:新奧爾良鵜鶘
第4題:洛杉磯快艇
第5題:over
自選波膽王遊戲題:明尼蘇達木狼 89-97 新奧爾良鵜鶘
第1題﹕印第安納溜馬
第2題﹕主客
第3題﹕芝加哥公牛
第4題﹕洛杉磯湖人
第5題﹕under
額外波膽王遊戲題: 芝加哥公牛 96-99 克里夫蘭騎士
http://i0.sinaimg.cn/nba/news/4/2015-04-06/0842/U8076P1117T34D27704F557DT20150406084252.jpg(客) 侯斯頓火箭 115 @ 112 奧克拉荷馬雷霆 (主) ~ 比赛时间 : 06/04 - 01:30AM
(客) 芝加哥公牛 94 @ 99 克里夫蘭騎 ...
BeiDouChef 發表於 2015-4-6 01:19 PM
額外波膽王遊戲題: 芝加哥公牛 96-99 克里夫蘭騎士

咦.....我好似估唔中個正確比分哦~
大廚你係咪睇錯左啊?
像是估中一半,獎金收一半啊!
巧開來 發表於 2015-4-6 07:18 PM
oic~
我眼睛很好 我只是知道若我沒獎勵給你
等下我就會收到你的門鈴聲音了 信息內容如以下
...
BeiDouChef 發表於 2015-4-6 08:26 PM
嘻嘻...唔好爆出來嘛~
第1題: James Harden
第2題: 主主
第3題: 薩克拉門托帝王
第4題: 布魯克林籃網
第5題: Under
自選波膽王遊戲題: 金州勇士 102-95 新奧爾良鵜鶘
第1題: 奧克拉荷馬雷霆
第2題: 客主
第3題: 波士頓塞爾特人
第4題: 奧克拉荷馬雷霆
第5題: Over
自選波膽王遊戲題: 新奧爾良鵜鶘 108-113 侯斯頓火箭