返回列表 回復 發帖

睇真 D ,原來截止左添!!!

唯有等下次啦!!!  

大廚 晚上好!!!

大廚 早午晚好!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!!

詳情請按以下連結!!!

【感恩節】《骰寶遊戲》詳情按此!!

大廚 中午下午好!!!

訓醒一覺收拾行李準備去機場咯,旅遊三天
lhy92725 發表於 2016-11-24 12:52 AM

貓貓 下午好!!!

旅途愉快啊!!!

大廚 下午好!!!

Happy Friday!!!

大廚 下午好!!!

周末快樂!!

大廚 早晨!!!

大廚 早晨!! 原來個帖開返啦!!!

各位水友 早午晚好好好!!!

終於搬左、病好返9成、但係仲執緊野嘅 Grace 終於返嚟啦!!!

大廚 下午好!!!

因為幫阿倫版主搞簽名圖,所以用自己簽名做版,仲未有時間改;

Grace 會盡快改我個簽名,唔該 各位 見諒多一兩日啦!!!

Grace仲執緊嘢,不過時不時都會返嚟水區盪下嘎!!!

大廚 早晨!!!

Grace搞掂個簽名連結啦!!得閒嚟探下 Grace 啦!!!

大廚 下午好!!!

我只是知道現在論壇越來越多問題
下載也是 按了等了過後又出現EROR 過後又要刷新才出來
以前按BT下載 直接自動開啟下載 現在還要等另一個窗出來才按現在種子
有時候論壇慢 那個窗跳出來都要等很久 不然就Eror需要 ...
BeiDouChef 發表於 2017-5-14 11:41 AM
現在晚黑我完全登陸唔到
lhy92725 發表於 2017-5-14 09:29 AM

我通常入嚟都冇咩問題啵!不過可能因為我通常係你地日頭我夜晚入嚟啦!!!

grace姐黎嘅时间可能就系我呢边嘅白天,所以问题唔明显
lhy92725 發表於 2017-5-15 01:40 PM

靚貓貓 早早晨!!!

我今日你地凌晨4點嚟,非常順暢!!不如叫論壇搞個鬧鐘功能啦

!!

!

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Afternoon, Everyone

BeiDouChef 發表於 2017-5-16 12:22 PM

大廚 早早晨!!!