返回列表 回復 發帖
J神早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
遊戲估一估:

今天會不會派利是呢?

A.會派利是,每人每位會派多少,請註明:_______

B.今天不會派利是,原因是:請註明:__________

請注意:

(每人只可參加一次)

(格式內容無限制,但問題無關內容請勿發 ...
timmaxsing 發表於 2013-11-18 09:45 AM
A.會派利是,每人每位會派多少,請註明:1千萬
J神雞腿
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
KK请食鸡比,少有喔
lhy92725 發表於 2013-11-18 09:31 PM
今日所放嘅相都係自己影架
處處地方都放食物,今天是否開PARTY
timmaxsing 發表於 2013-11-18 09:44 PM
尋日去完泰國返黎,果邊都係食物多,冇乜景點影
無去睇GOOD SLOW,泰國必到地方 ...
timmaxsing 發表於 2013-11-18 09:48 PM
thai girl show唔俾影相
我講睇GOOD SLOW,無話過可以影相, ,
timmaxsing 發表於 2013-11-18 10:03 PM
good slow乜嘢黎架
J神早晨
未係人妖SLOW囉
timmaxsing 發表於 2013-11-19 12:21 AM
人妖冇睇
JJ晚上好
JJ晚安
JJ早晨
JJ早晨
有嘢玩唔喊我
還有一個花樓獎,努力
timmaxsing 發表於 2013-11-21 02:04 PM
第一個冇咗啦