返回列表 回復 發帖
无野搞,为两餐捱世界咯
期待紧月尾过大马玩耍
lhy92725 發表於 2017-8-3 05:38 PM
期待kk和貓見面
你想搞咩
yxx01 發表於 2017-8-3 04:53 PM
期待羊+鵝和貓見面
grace姐的玫瑰开得好靓哦
條骨都無佐lu
唔硬都唔紧要,里面都系硅胶嘅遮
lhy92725 發表於 2017-8-3 03:33 PM
不需要隆胸大多數女用push up bra騙人
包括路太啊?
條骨都無佐lu
grace姐的玫瑰开得好靓哦
lhy92725 發表於 2017-8-4 10:14 AM

多謝 貓貓 誇讚!! 見到佢地開花開得咁好,好開心!!!

相信你都摆佐好多心机落去嘅
條骨都無佐lu
相信你都摆佐好多心机落去嘅
lhy92725 發表於 2017-8-4 01:38 PM

之前冇耐園藝店季末清貨買左4棵紅玫瑰,買嗰陣棵棵都就快死咁既樣,買返嚟之後,要特別用維他命B1活化根部,又要鬆泥、修剪...依嘎見到佢開第一朵花就開得咁好,真係好開心!!!

你唔做,大把人等緊嚟做
lckiong 發表於 2017-7-31 11:19 AM
其實說話並唔係咁講啦...或者出面有某D工種...
真係求其搵個人返嚟都做到...但如果要用到專業知識...
甚至要動用經驗...真係唔可以求其搵個人做...
而且真係有職位係長期請人...但長期都請唔到人...
因為老闆需要嘅唔係你嘅努力,而係需要解決問題,將件事做好!如果問題仍然喺度,你出200%力又點丫
perfectman 發表於 2017-7-31 12:56 PM
最大前提係個問題已經解決左...但係佢可以不停響雞蛋入面搵骨頭...
員工作用是幫老闆解決問題...
員工不能解決問題=老闆不能賺錢
Pedestrian_A 發表於 2017-7-31 02:34 PM
或者咁講...好似講左咁耐...大家都覺得做員工既出行晒力...
幫老闆解決問題都唔重要...賺幾多先係重點...
問題係問題已經幫老闆解決左架喇...錢佢都袋袋平安架喇...
但就會出說話你聽...覺得可以做得更好咁囉...
簽名被屏蔽
good evening.........
same thing happen anywhere chinese people live...
deposit is only returned when there is no damage or repair required after returning the house to the owner.
Pedestrian_A 發表於 2017-8-4 10:08 AM
依d常識黎架啦,不過面對有心鬧事嘅人,講多無謂。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
其實說話並唔係咁講啦...或者出面有某D工種...
真係求其搵個人返嚟都做到...但如果要用到專業知識...
甚至要動用經驗...真係唔可以求其搵個人做...
而且真係有職位係長期請人...但長期都請唔到人... ...
charlie417 發表於 2017-8-4 02:02 PM
你講嘅非常啱。所以話,係工作上,老細敢唔敢同你講依句說話,就證明咗你係社會嘅價值啦
如果老細唔敢,證明你係有本事嘅,東家唔打,打西家。
如果老細敢,你都係出少句聲,繼續打份牛工啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林