返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
http://www.tvboxnow.com/images/smilies/default/003.gifgood morning kk

try moving back to malaysia.  maybe better.
Pedestrian_A 發表於 2017-7-29 11:29 AM
返馬拉,死得仲快。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
所以要睇供求關係
廿年之前事求人嘅社會,個個都話打工皇帝,
依家就人求事嘅社會,成間公司,無咗邊個都得,唯獨是唔可以無咗老闆!

老闆係畀錢請人解決問題,唔係請人製造更多問題㗎! ...
perfectman 發表於 2017-7-30 08:38 PM
所以話有錢人越有錢,窮人越窮。
我認同你嘅講法...如果無咗啲員工...
老闆接幾多JOB返嚟...唔通佢一個人做晒咩?
都要有人幫下佢手先得架...
charlie417 發表於 2017-7-31 11:02 AM
你唔做,大把人等緊嚟做
lckiong 發表於 2017-7-31 11:19 AM
好似我老細咁,佢講你就要認同,頂佢一句,就問你“要做唔做?”
good evening.......
簽名被屏蔽
所以要裝備自己,作好準備,靜候機會!
perfectman 發表於 2017-8-2 11:11 PM
今时今日,钱越黎越细。
靠個人能力,可以裝備得幾多?
有後台(父母),裝備得少都冇所謂。
返馬拉,死得仲快。
tvbkk123 發表於 2017-8-2 05:37 PM
good morning kk

di0208 says he used to work in singapore but moved back to malaysia many years ago and he is still alive.
早晨各位
今时今日,钱越黎越细。
靠個人能力,可以裝備得幾多?
有後台(父母),裝備得少都冇所謂。
tvbkk123 發表於 2017-8-3 12:00 AM
即系啃老啦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
呢只可能系打假狗黎嘅
條骨都無佐lu
天天難過天天過
處處無家處處家
perfectman 發表於 2017-8-2 02:47 PM
即系流浪啦
條骨都無佐lu
83577# perfectman

好圖!
衰狗!

perfectman 發表於 2017-8-3 12:21 PM
沒問題胸罩超硬