返回列表 回復 發帖

恭喜 KK 破 1600頁!!
多謝支持1600頁gracechanstuart3 秒前TVB 16000000 元
積分轉出yan111117 秒前TVB 16000000 元
積分轉出gracechanstuart38 秒前TVB 16000000 元
積分轉出SweetLemon54 秒前TVB 16000000 元
積分轉出巧開來3 分 ...
tvbkk123 發表於 2014-8-28 01:45 PM
多謝哂 KK 嘅 1600 頁獎金!! 尋日去完Gym, 成個人散晒,早早去左訓覺,遲左黎恭喜KK添!!唔好意思呀!!
吾使做得甘過,成個散曬甘誇?
lhy92725 發表於 2014-8-28 11:14 PM
貓貓晚上好!!

有時興之所至,就好想做奈D,做運動感覺好好嘎!! 不過搬屋耐左無做舉重個部分,所以 D 肌肉重新習慣囉!!!
應該好耐冇做

如果你係耐冇運動嘅人,會!如果你係耐冇運動嘅人+有教練係你隔離操你一個小時,你一個星期可以唔使返去 ...
tvbkk123 發表於 2014-8-28 11:49 PM
都唔係算好耐,決定搬屋到依家班左黎新屋,執野 Pack 野 到 Unpack野 ,前前後後頭尾差唔多有兩個月冇做舉重個Part,D 肌肉梗係要習慣番啦!睇黎KK都係經常健身既人喔!
舉重好似強度大佐d喔
lhy92725 發表於 2014-8-28 11:47 PM
運動除左運動心肺,仲要運動筋骨及肌肉。
雀仔
chan200308 發表於 2014-8-29 01:04 AM
陳SIR 早晨!!
KK 早晨!!
多謝支持1600頁gracechanstuart3 秒前TVB 16000000 元
積分轉出yan111117 秒前TVB 16000000 元
積分轉出gracechanstuart38 秒前TVB 16000000 元
積分轉出SweetLemon54 秒前TVB 16000000 元
積分轉出巧開來3 分 ...
tvbkk123 發表於 2014-8-28 01:45 PM

啱啱至知道原來係無名哥哥指名轉左佢嗰份1600頁獎金比我,我仲以為係 KK 搞錯比多佐我! 仲諗住應該 誠實 D 轉番比佢添!!

在此 衷心多謝 匿名既無名哥哥!!
无名哥哥嘅妹妹返黎佐
可能下次就吾比你啦
lhy92725 發表於 2014-8-29 01:45 PM
絕對唔係問題! 比唔比都冇緊要! 但係比左就一定要多謝!! 阿媽教落,唔可以無禮貌嘛!!
曾經去過健身院,promotion有教練免費教兩個小時,因為好耐冇做運動,操咗一個小時之後,我唔但止一個星期內做唔到其他運動,我連拿訂書機都手震+每訂一下個手就痛一下兼跌埋個訂書機

Grace晚上好:onion0 ...
tvbkk123 發表於 2014-8-29 01:22 PM
啱啱多謝完匿名既無名哥哥啦! 希望KK 唔好介意我用左你個版面!

有專業教練操,梗係唔同 D 嘎啦!! 我 呢 D 其實係濕濕碎既運動,自己按照自己體能一日一日鍊下練下慢慢學操啫!
阿媽教落???
一種中式糖水嚟架喎
perfectman 發表於 2014-8-29 01:54 PM
中式糖水?? 唔明!
運動都要睇自己體質噶。。。from 我氣功班。。。
觀念一:運動是否對健康都是好的?
生命在於運動,但是健康在於「做了適合的運動」。根據美國和歐洲長期做的運動員壽命狀況調查,在運動生涯過後,很多人的健康狀 ...
SweetLemon 發表於 2014-8-29 09:38 AM
多謝甜檸既指教!! 氣功呢樣野,我就真係唔識,真係有 D 高深!! 我有做瑜珈,目的係用黎增加柔軟度,亦都有做少少 舉重 以強化肌肉及筋骨。都係學下學下,身體有唔受得既,我就唔勉強,從來唔會呈強嘎。
阿媽教落,女仔要好好咁保護自己-西米露

係個糖水舖老闆教我架
perfectman 發表於 2014-8-29 02:04 PM
都仲係唔係好明,我諗我真係都算蠢嗰隻囉!!
要去睇下 D 甜品發酵成點樣, 等陣得閒再黎同各位吹過水啦!
KK 下午 + 晚上好! 周末愉快!  
今日未見雀仔姐姐哦
lhy92725 發表於 2014-8-30 01:59 PM
兩個鐘前,仲同周公吹緊水,未起身嘛!!