返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

8 O! v( L3 J$ a4 R8 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 m$ o" U( _2 i+ G5 s  H/ O; E1 s
7 W. G4 L, q: R) M0 _2 l. l下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色tvb now,tvbnow,bttvb, u& v4 d+ X4 S: w: k
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
2 g4 Q/ b: B! F1 g+ L" R/ x: Itvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!os.tvboxnow.com- ~; g" L) _5 O! R7 W% q
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
/ [8 g! \( v& r1 M9 Gtvb now,tvbnow,bttvb呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
! |- l9 D, O( c6 b5 STHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
) j- M. T8 x1 w  @$ ^% ^晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
; ^4 a" h* C6 ]0 W; \公仔箱論壇我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
tvb now,tvbnow,bttvb3 U0 B, w: O4 U! I6 e
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多os.tvboxnow.com8 I- |1 v" o! b* ]5 T& t
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
4 |8 _" i# _+ p" Nos.tvboxnow.com係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
. H; X3 B& b6 A公仔箱論壇我個陣冇特別格價個d呀
5 G6 Z, E) U0 |7 Aos.tvboxnow.com但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
4 G% C: r+ K  u& P: U7 P  ~+ _bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
公仔箱論壇, k# T" }6 h, q
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料