返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
5 l% e( f. U; T. j# xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* i: G' x/ J3 P* g9 T$ Q5 M
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
公仔箱論壇$ C: o" F3 P) T# p: p1 K9 q$ T
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?2 V# M. o( T/ n& Y: i- H
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
/ q/ C* k: V2 d5 N/ r2 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎os.tvboxnow.com0 X$ |% }( Z. Z* o2 w* ~# s
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
' ~* `# I. H/ \. v8 F2 Z5 Z+ jtvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
5 [5 e" k5 V3 Y, o4 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。連傾電話個d都會熱??
/ e. M7 n. K: w/ i6 f3 [% gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
/ S. S& ^4 i, w( |! J
連傾電話個d都會熱??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Y6 @% V7 @. T& k8 m( w
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
; j/ U- G4 _, c4 b; |; w0 V米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
9 Y2 n* ?) I: A+ d# q7 C: Jos.tvboxnow.com係, 用一陣就會熱/ v" q* G3 f! {* _0 ^
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
5 G9 W  A2 X# s+ e" Ytvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
  c2 I/ w  B, J$ |0 d
SENSE TV係咩黎架??
os.tvboxnow.com' J( s( `3 k) h$ Z* H/ p3 \! N( q
SENSE TV係咩黎架??
9 C" \! r/ M  M1 x, _" p( {' bos.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
0 v* [% E* i# O7 p0 W% \/ Q
可以將one當做遙控TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, o9 J; F, h8 D5 u% d
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...tvb now,tvbnow,bttvb" M" d9 H' R' k3 S& S
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
公仔箱論壇3 Z% w7 {4 d* ~/ _( ]
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
' p* v' A2 d9 d可以將one當做遙控公仔箱論壇$ O/ ?. m; u3 X& p) l6 [5 n
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
: Z0 s' P0 f  a/ e沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
公仔箱論壇' y2 V( x1 l: l, z3 }* ?
咁犀利公仔箱論壇. U* V  N  U% f% n. D
我今晚都出去試下部機先
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# j0 Y0 I. a+ D( l9 O2 Y& N& N
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
- K4 ^+ n8 Z4 n; x; u! E! P公仔箱論壇魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
+ N& E0 _* h" s; W0 [3 ?2 Zwow,你幫我打左支強心針
% s6 `! M5 t- Y$ h丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
/ b( ]  E1 V/ o/ d" r! J公仔箱論壇wow,你幫我打左支強心針
. y1 z0 r+ A* \2 Y* ?0 {! Y" E% w: a5 H丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?公仔箱論壇( O4 I) }# x0 T! R
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
; S, A7 U% ^9 d" y1 g( U7 Ztvb now,tvbnow,bttvb我覺得d電都ok襟
6 U9 y$ \& A1 d, oos.tvboxnow.com你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ]+ M  ?6 @  I( G
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm